ContSters36411 
	    	Utilizator

ContSters36411 
	    	Utilizator	    

sinoesasha 
	    	Utilizator

sinoesasha 
	    	Utilizator	    

elenas68 
	    	Utilizator

elenas68 
	    	Utilizator	    

ContSters36411 
	    	Utilizator

ContSters36411 
	    	Utilizator	    

Luati legatura cu un executor judecatoresc pentru punerea in aplicare a hotararii cu privire la pensia alimentara.
 ContSters36411, utilizator
 ContSters36411, utilizator 	
			 sinoesasha 
	    	Utilizator

sinoesasha 
	    	Utilizator	    

sinoesasha, utilizator
 sinoesasha, utilizator 	
			 aurasbac	                   

In urma divortului din 2010 s-a stabilit o pensie alimentara pentru intretinere minor de 200 ron pe care nu am primit-o pana acum. mi-aduc aminte ca inaintea ... (vezi toată discuția)
	                    aurasbac	                   

In urma divortului din 2010 s-a stabilit o pensie alimentara pentru intretinere minor de 200 ron pe care nu am primit-o pana acum. mi-aduc aminte ca inaintea ... (vezi toată discuția)

ContSters46325	                   

Prietena mea este divortata. Copiii au ramas in grija ei. Fostul sot plateste pensie alimentara sarind cate o luna. Am intrebat un avocat care a raspuns ca ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters46325	                   

Prietena mea este divortata. Copiii au ramas in grija ei. Fostul sot plateste pensie alimentara sarind cate o luna. Am intrebat un avocat care a raspuns ca ... (vezi toată discuția)

Seashell	                   

Buna ziua!
Am divortat la 1 aprilie 2010, instanta a hotarat ca tatal copilului meu sa plateasca pensie alimentara pentru copil incepand de la data depunerii ... (vezi toată discuția)
	                    Seashell	                   

Buna ziua!
Am divortat la 1 aprilie 2010, instanta a hotarat ca tatal copilului meu sa plateasca pensie alimentara pentru copil incepand de la data depunerii ... (vezi toată discuția)