avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Zodiac... :)
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Zodiac... :)

BERBEC (21 martie – 20aprilie)

Simbol: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia asta. Capos. Animalului astuia ii place sa faca amor repede, furios si des.

Element: Focul. Berbecul este dragonul care distruge un tinut intreg dupa care adoarme fericit ca a ars cateva orasele. Daca nu suporti caldura, nu te apropia.

Calitate: Cardinal. Singurul lucru pe care Berbecul este in stare sa il conduca este un cor de copii de gradinita care canta Alunelul. Si gasca de indivizi care fluiera pe strada.

Guvernator: Marte, zeul razboiului si al batailor din baruri. Zeul pasiunii dezlantuite, al razboaielor nesfarsite si al urmaririlor neobosite.

Activitate preferata: Trage intai si pune intrebari dupa.

Carte preferata: „Jurnalul Intelepciunii Sinelui“, carte publicata de el.

Erou: Yosemite San.

Idol romantic: Masca (The Mask).

Slujba viselor: Terapeut sexual.

Prima intalnire ideala:
Sa jucati rugbi goi in parc la ora pranzului.

Fraza: „Tu vorbesti cu mine???“

Replica de agatat: „La mine sau la tine??“

Parte a corpului: Capul, care sufera de dureri cronice dupa ce s-a dat de atatea ori cu el de perete.

Zona erogena: Capul…si nu doar ala de pe umeri. Cu care sa se izbeasca de sef, tabla sau tabela de scor.

Stil romantic: Vrea, poate si devine si mai rau dupa aia.

Ciudatenie sexuala: Intreaba „Tare, nu???“. Urla, te indruma si scoate sunete de animal.

CARACTERISTICI
- Gura bogata cu accese de sefie, la fel de egoist ca un copil de doi ani si cu un ego cat China.
- Temperamental, vanitos si impulsiv.
- Trece prin viata gata oricand de un conflict, provocand pe oricine ii sta in cale. Impiedica-l sa faca ceva si o sa ai de-a face cu o scena cu urlete si tipete, eventual si batut din picioare.
- Cel mai rau lucru pe care i-l poti face unui Berbec este sa il ignori, in felul in care ignori un copil nervos care are nevoie de un pui de somn.
- Reactiv, nu rational. De obicei actioneaza inainte sa gandeasca si face presupuneri fanteziste inainte sa aiba toate datele unei probleme.
- Daca te certi cu el, o sa ai de-a face cu un baraj de urlete nervoase si irationale. Demonstreaza-i ca a gresit si o sa reactioneze ca un pusti care spune „Ba NU!!” inainte sa iti tranteasca usa in nas.

EL
Pasional, idealist si sentimental. Jumatate erou, jumatate copil, indiferent de cati ani are. Prietenos, neinfricat, isi revine repede daca lucrurile nu merg repede. Va ramane fidel, sexy si atent fata de dragostea lui… DAR:
- E indragostit de dragoste. Farmecul amorului consta in vanatoare. Nu in tine!
- Adeseori e comparat cu un cavaler in armura stralucitoare. Fie o sa te salveze din ghearele capcaunului, fie o sa treaca in galop cu calul peste tine.
- Ii e mai tare teama de mediocritate decat de moarte. Ar prefera sa fie cel mai mare ticalos decat un oarecare. Este subiectiv si face pe seful, plus ca are o limba foarte ascutita.
- E mandru de egocentrismul si obtuzitatea lui. Crede ca are dreptate si (mai ales!!) cand se insala.
- Indraznet, cu gura mare si gata de actiune sau timid, tacut si gata de actiune. Nu lasa varianta a doua sa te pacaleasca.
- Se asteapta ca o femeie sa gateasca, sa faca curatenie si sa intretina casa si, bineinteles, sa venereze pamantul pe care o - Concluzia e ca nu are nevoie de o femeie reala cu nevoi firesti. Alearga dupa un ideal…
- Crede ca e indestructibil, ceea ce il face foarte predispus la accidente. Ca de exemplu sa ia jumatate de cutie de energizante pentru sala si sa bea cafea si alcool desi pe cutie scrie SA NU faca exact chestiile alea. Evident, o sa isi rupa ceva oase, o sa aiba vanatai si cel putin vreo doua masini distruse de-a lungul existentei.
- N-are stare, e nervos si are dureri de cap frecvente.
- Ori e mana sparta, ori e foarte zgarcit.
- Ideea lui de comunicare se bazeaza pe accese violente de nervi. Ale lui directionate spre tine. Poate sa faca praf tot ce e de sticla prin casa si sa rupa doua scaune intr-un minut, dupa care va vrea sa ti-o traga. Si o sa se mire de ce vrei sa opui rezistenta.
- Are foarte mare nevoie sa invete sa isi limiteze comportamentul.

EA
Independenta, ii place sa se distreze, cinstita. Nu se socheaza prea repede. Poate sa faca curatenie in casa, sa echilibreze finantele si sa te consoleze cand visele tale s-au dus pe apa sambetei. Ii plac romantismul, afectiunea si barbatii curajosi. Focul dinauntrul ei nu va pieri odata cu trecerea timpului… DAR:
- Ea va fi subiectul principal al oricarei conversatii. Este fascinata de propria-i persoana si crede ca si tu ar trebui sa fii la fel.
- Este ultracompetitiva in orice domeniu. Daca te descurci mai bine decat ea la munca, ai avut noroc chior. Ai castigat la loto? Si ce? Ea si-a rupt o unghie.
- Nerabdatoare, critica, incepe si abandoneaza pe loc un milion de proiecte. De fapt, cand incepe ceva, vrea de fapt sa isi descarce nervii.
- Vrea putere, statut social si muuuuuuuuuulti bani. O sa alerge pana la capatul pamantului dupa lucrurile astea.
- Daca vrei sa fii tratat ca un barbat adevarat, incearca orice alt semn zodiacal. Daca vrei sa ti se spuna ce sa imbraci/mananci/bei/gandesti in timp ce ti se aduce aminte constant ca ea este mult mai buna decat tine, ti-ai gasit perechea.
- E geloasa, dar nu pentru ca e nesigura ci pentru ca vrea sa fie prima. Nu are vreo problema in a se culca cu oricine pentru a ajunge la varf. E in stare sa puna pe toti pe locul doi, inclusiv progeniturile, pentru a obtine ce vrea.
- Pentru fiecare noapte cand te dragalesti cu ea pe canapea o sa petreci alte 10 parandu-i atacurile fizice sau verbale pe fundalul unui nesfarsit balamuc de intalniri cu prietenii, cine in oras si goane pentru a fi primii la coada la bilete pentru cel mai nou film.
- Poate sa fie mai desteapta, mai buna, mai rapida, mai smechera mai… orice decat oricine. Cum de stim chestia asta? Intreab-o pe ea. In capul ei, e o legenda vie, la fel ca si barbatul Leu.

Cum il depistezi: Arunca-i niste alune. Daca la prinde cu gura, probabil ca e Berbec. Daca dupa aia incepe sa se bata cu pumnii in piept si incepe sa iti culeaga scamele de pe haine, e cu siguranta Berbec.

Unde il depistezi: Atacand o pestera. Miscandu-si buzele cand citeste Scufita Rosie… in gand. Sau la marsul de protest al Barbatilor Adevarati Impotriva Dreptului Femeilor de a Riposta. Daca ajunge in bucatarie, e pierdut.

Cum sa il intrigi: E cu schepsis. Fi in acelasi timp cu gura mare si nesuferita ca sa aiba impresia ca si-a gasit sufletul pereche, dar in acelasi timp feminina si suava ca sa nu ii ameninti masculinitatea. Ceva de genul scuipatului pe strada, dar sa ai grija sa nu dai pe rochia de la Versace.

Prima intalnire: Ori te duce la zoo sa ii intalnesti familia, ori te duce la Noaptea Doamnelor Foarte Privilegiate a Lojei Masonice. Acolo o sa iti zica ce sa mananci, cat vrei sa bei si o sa fie absolut socat daca deschizi gura pentru orice alt motiv decat mancarea.

Cand sa o faci: Oricand. Daca nu are intentii onorabile cu tine, o sa te considere ultima taratura dar tot o sa ti-o traga. Daca te place, asteapta-te la o propunere in casatorie a doua zi dimineata.

Cand sa ii pui intrebarea: Nu face asa ceva. E o treaba de barbat. Bucura-te de independenta cat mai ai timp. O sa ai suficient timp sa regreti ca ai pierdut-o dupa aia.

Daca iti da papucii: Uita-l. Pentru ca e incapabil sa admita ca a gresit, mai ales in fata unei femei, e foarte putin probabil ca o sa se intoarca la tine si sa spuna ca a gresit. Daca se intoarce, totusi, e din cauza ca nici o alta femeie nu l-a vrut.

Daca ii dai papucii: O sa alerge dupa tine. Nu o sa ii treaca prin cap ca poti sa rezisti magnetismului animal pe care (crede el) il degaja. Nu te intoarce. La un moment dat o sa se impiedice in copite.

Cum te descurci cu Berbecii?

-Au nevoie de multa atentie si de multe laude.
- Aminteste-ti ca egoul lor e la fel de fragil ca al unui copil si poarta-te ca atare.
- Psihologia inversa e cheia pentru a obtine ce vrei.
- Sportul sub orice forma e bun pentru a le calma spiritele.
- Iau foc daca ii ignori sau faci pe seful cu ei.

Cum se inteleg cu alte zodii?

Pariaza pe: Varsator, Leu, Gemeni, Sagetator.

Doar prieteni: Berbec, Capricorn, Taur.

Trage-ti un glont in cap acum: Rac, Balanta, Fecioara.

Oaia neagra: Pesti, Scorpion.

(va urma)
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
tanguera, utilizator

Cartea ingerului pentru zodia ta!

Berbec

Cuvinte cheie: incapatanare, inventivitate.

Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Malahidael, ingerul curajului. Tarotul spune ca te asteapta schimbari importante si tocmai de aceea ai nevoie de Malahidael. El te va ajuta sa nu iti lasi garda jos si sa gasesti raspunsuri dupa ce ti-ai consultat si inima si mintea.

Taur

Cuvinte cheie: generozitate, cunoastere.

Zodia ta va fi ajutata de Pistis Sophia, ingerul creatiei, iti va veni in ajutor de fiecare data cand vei intalni o situatie stresanta. Acesta simbolizeaza puterea de a te reinventa, de a te reface si te va ajuta sa iti cunosti sufletul si sa cresti. Ai incredere in tine, esti un om minunat si vei reusi!

Gemeni

Cuvinte cheie: reculegere, previzibilitate, instinct.

Cartea ta il arata pe Raphael, ingerul recuperarii – este vorba despre recuperarea sinelui. Ai nevoie de un moment de liniste, de odihna si de gasirea unei noi surse de energie. Sfatul ingerului Raphael este sa ai incredere in tine, deci asculta-ti instinctele, te vor ajuta in rezolvarea unei probleme importante din viata ta.


Rac

Cuvinte cheie: posesivitate, sensibilitate, retinere.

Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Zadkiel, ingerul milei, al bunatatii si al intelepciunii este cel ce iti guverneaza zodia. Trebuie sa iti amintesti lectia lui pentru a umple acel gol din viata ta. Viitorul tau se anunta prietenos, iar pentru prezent nu trebuie sa iti faci griji, Zadkiel e cu tine.

Leu

Cuvinte cheie: forta, inchidere.

Zeruch, ingerul puterii, se arata in destinul tau. Ingerii spun ca ti-ai inchis inima din cauza unui lucru pe care l-ai facut cuiva sau care ti-a fost facut. Este, asadar, timpul sa iti iei viata in propriile maini, iar Zeruch tocmai pentru asta este acolo: sa te ajute sa te impaci cu persoana care a fost implicata in acel conflict si sa poti relua mersul lucrurilor.

Fecioara

Cuvinte cheie: ambitie, idealism, creativitate.

Cartea zodiei tale il arata pe Cambriel, ingerul perfectiunii. Concentreaza-te! In ultima vreme ai cam fost cu capul in nori. Acum este timpul sa schimbi asta: esti o persoana care tine foarte mult de idealurile sale. Trebuie doar sa ai incredere in tine si sa incepi sa iti materializezi planurile.

Balanta

Cuvinte cheie: sentimentalism, interiorizare.

In carti se arata Michael, ingerul miracolelor si al sigurantei. Trebuie sa scapi de o povara ce iti sufoca constiinta: aduna-ti toata rabdarea si forta pentru a depasi acest obstacol interiorizat. Arhanghelul te va ajuta sa vezi adevarata fata a lucrurilor, este timpul sa renunti la unele fantasme si idealuri.

Scorpion

Cuvinte cheie: aroganta, superficialitate.

Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Gabriel, ingerul comunicarii, iti va deschide ochii pentru o mai buna intelegere a sinelui, pentru a te echilibra sentimental. Pune-ti ordine in viata si in prioritati si fii fara grija: arhanghelul mesagerilor iti va fi aproape.

Sagetator

Cuvinte cheie: schimbare, impulsivitate.

Phuel, ingerul apelor si al lunii, este cel ce s-a aratat in cartea ta. Daca dilemele sau furia iti tulbura starea de spirit, atunci exact de prezenta lui Phuel ai nevoie. Ea te va ajuta sa nu mai fii atat de impulsiva si sa astepti intai sa treaca valul pentru a trece la actiune.

Capricorn

Cuvinte cheie: stabilitate, sensibilitate refuzata, verticalitate.

Zodia ta este in paza lui Raziel , ingerul intelepciunii – este momentul sa incepi un nou proiect. Nu te teme, fii inovativa, deschide-ti mintea catre lume si imbratiseaz-o!

Varsator

Cuvinte cheie: dinamism, imprevizibilitate.

Cartea ta de tarot il ilustreaza pe Rahab si Manakel, ingerii renasterii si ai vindecarii – ingerii marii. Ei te vor ajuta sa iti imbunatatesti dispozitia: spiritul tau este ca marea, se tulbura la cea mai lina pala de vant. Sfatul acestei carti este sa iti gasesti armonia interioara.

Pesti

Cuvinte cheie: spontaneitate, romantism.

Cartea zodiei tale il ilustreaza pe Zuriel, ingerul armoniei. Poate nu iti dai seama chiar acum, dar iti lipseste ceva, iar acel gol este nevoia ta de a controla totul. Nu-ti pierde spontaneitatea, asuma-ti riscuri si nu uita sa te bucuri de moment. Si aminteste-ti: uneori e mai bine sa lasi lucrurile sa mearga de la sine.


Sursa / [ link extern ]
DESTINUL zodiei tale in Horoscopul African

In zodiacul African, semnele nu sunt date de constelatii ci de elemente mult mai telurice. Acestea sunt imprumutatea din activitatile zilnice ale comunitatii, figurile de autoritate, familieu sau mediul inconjurator.

Zodiacul african iti dezvaluie nu doar laturi noi ale personalitatii ci si care sunt zilele si lunile tale benefice, simtul care te caracterizeaza si cele mai vulnerabile parti ale corpului tau.

1. Tatal

Perioada: 4 ianuarie-3 februarie

Element: aer

Simt: mirosul

Zi favorabila: Miercuri

Luni favorabile: ianuarie si mai

Organe sensibile: ficatul si vezica biliara

Acesta este cel mai autoritar semn al zodiacului african. Se poate enerva foarte usor dar stie sa isi struneasca problemele de comportament.

In genere, este un om tenace, onest si cald. Oamenii din jur depind foarte tare de el si ii cer ajutorul sau macar sfaturi cu inima deschisa. Este un judecator obiectiv si are o logica imbatabila. In dragoste, cauta stabilitatea si pune mult pret pe valorile de familie. Influenteaza usor oamenii si de cele mai multe ori, o face in scopuri nobile.

2. Mama

Perioada: 4 februarie-5 martie

Element: apa

Simt: vazul

Zi favorabila: Miercuri

Luni favorabile: februarie si iunie

Organe sensibile: sistemul nervos

Mama este asociata cu simbolul lunii si forta sa mistica. Cel nascut in aceasta perioada este un om extrem de intuitive si deschis.

Mintea sa poate patrunde taine ascune multora dintre noi. Asemenea mamei, simte nevoia sa ii protejeze pe cei dragi si de aceea, poate fi uneori destul de posesiv.

Se bazeaza adeseori pe intuitie in detrimentul unei judecati bazata pe argumente si nu greseste. Are un temperament puternic si ii este usor sa isi impuna vointa in fata altora.

3. Familia

Perioada: 6 martie-4 aprilie

Element: pamant

Simt: mirosul

Zi favorabila: Marti

Luni favorabile: marti si iulie

Organe sensibile: plamanii

Nativul nascut in aceasta perioada este un altruist prin definitie. In mod ciudat este insa si foarte retras si destul de putin comunicativ. Atunci cand se retrage in cochilia sa, nu il mai poti scoate oricat l-ai momi cu promisiuni si vorbe bune.

Se poate incapatana si tine extrem de mult la orgoliul sau. De aceea, are un simt al penibilului foarte dezvoltat. De felul sau, este un om cu mult bun simt si apreciaza persoanele care dau dovada de bune maniere.

Atunci cand sufera sau este ranit, isi traieste durerea in singuratate si rareori impartaseste ceea ce-l apasa.

4. Fiul

Perioada: 5 aprilie-4 mai

Element: pamant

Simt: auzul

Zile favorabile: Sambata

Luni favorabile: aprilie si august

Organe sensibile: coloana vertebrala

Fiul se afla intr-un permanent traseu initiatic. Atunci cand considera ca si-a dus pana la capat o misiune, nu se opreste ci isi continua mai departe traseul, tinzand mereu spre perfectiune. Africanii spun ca fiul isi cauta in permanenta scopul in viata.

De regula, este usor indecis dar ii place sa riste. Se spune despre el ca auzul il ghideaza in viata pentru ca ii place sa asculte si sa invete. Cu toate ca nu ia decizii foarte usor, este loial si te poti baza pe cuvantul sau.

5. Fiica

Perioada: 5 mai-4 iunie

Element: focul

Simt: tactil

Zile favorabile: Duminica

Luni favorabile: mai si septembrie

Organe sensibile: gatul si sistemul circulator

Cel nascut sub semnul fiicei este o persoana senzuala, activa si plina de viata. Acorda foarte mare atentie detaliilor pana acolo unde poate pica lesne in pedanterie. Fiica este sociabila si isi face prieteni cu usurinta. Cucereste usor insa nu este un model de statornicie.

Viata sa amoroasa va fi plina. Va avea multi admiratori de-a lungul vietii si va frange multe inimi, uneori fara sa stea prea mult pe ganduri.Atunci cand isi va intalni marea dragoste, se va face luntre si punte sa o pastreze.

6. Unchiul

Perioada: 5 iunie-4 iulie

Element: apa

Simt: gust

Zi favorabila: Luni

Luni favorabile: iunie si octombrie

Organe sensibile: creierul

Unchiul este simbolul conducatorului absolut care stapaneste uneori prin tiranie. Nu tolereaza prea bine greselile celor din jur si se asteapta ca cerintele sa-i fie executate ca la armata, fara prea multe discutii. Stie totusi sa apreieze eforturile oamenilor si poate fi marinimos. Este distant si se implica greu in relatii insa atunci cand o face, se dedica trup si suflet, indiferent de natura relatiei.

In dragoste, vrea totul sau nimic. Pentru el nu exista jumatati de masura. Este un om senzual si dominant in pat dar intotdeauna atent si la nevoile partenerului. Cel mai bine se va simtit alaturi de cineva care are o sexualitate evidenta, fara prea multe subtilitati.

7. Vraciul

Perioada: 5 iulie-4 august

Element: focul

Simt: tactil

Zi favorabila: Marti

Luni favorabile: iulie si noiembrie

Organe sensibile: rinichii

Vraciul sau Vrajitoarea (uneori apare si denumirea de Judecator) reprezinta forta creatoare si influenta puterilor supranaturale. Cel nascut sub acest semn este un om perceptiv si intuitiv, invata usor si ii place sa impartaseasca si altora din tot ce a acumulat. De aceea, poate fi un profesr foarte bun. Poate avea cateva fixatii si in cele mai multe cazuri, va face orice ca sa demonstreze ca are dreptate.

Are un simt al umorului foarte acid si poate sa faca haz de necaz, lucru ce se va dovedi a-i fi foarte folositor in viata. Vraciul are tendinta sa nu invete tocmai din greseli. Le recunoaste, se indreapta pe moment apoi pica din nou in capcana lor.

8. Leul

Perioada: 5 august -3 septembrie

Element: pamant

Simt: gustul

Zi favorabila: Miercuri

Luni favorabile: august si decembrie

Organe sensibile: organele genitale

Omul-leu este independent, traieste liber si ii place aventura sub toate formele. Cauta mereu lucruri noi de facute si experiente inedite.

Are un sistem de autoaparare emotionala foarte bine pus la punct. De aceea, nu este ranit usor si nici nu se da batut prea repede. Daca da gres, invata din situatie si merge mai departe, considerandu-se mai bogat din punct de vedere al experientei.

Singura problema este instabilitatea. Fie ca vorbim de locuinta, oameni sau loc de munca, leul este greu de strunit si de tinut intr-un singur loc.

9. Calatorul (sau Antilopa)

Perioada: 4 septembrie-3 octombrie

Element: aer

Simt: vazul

Zi favorabila: Joi

Luni favorabile: septembrie si octombrie

Organe sensibile: picioarele si incheieturile

Acesta este unul dintre cele mai controversate semne din zodiacul african. Natura sa duala face din acest nativ un om al paradoxului. Nu stii niciodata la ce sa te astepti din partea lui. Poate fi uneori de un altruism incredibil iar alteori sa-si manance de sub unghii!

O relatie alaturi de un Calator este o adevarata provocare. Azi e tandru si iubitor, maine poate fi distant si nepasator. Are nevoie de o ancora, un om care sa-i asigure stabilitatea emotionala. Poate fi cineva din families au poate fi un partener cu multa rabdare si intelegere.

10. Inteleptul

Perioada: 4 octombrie-3 noiembrie

Element: apa

Simt: auzul

Zi favorabila: Vineri

Luni favorabile: februarie si octombrie

Organe sensibile: inima

Reactiile Inteleptului nu sunt intotdeauna prompte insa au impact major. Acesta are o viziune realista si practica asupra lumii insa nu pune mare pret pe valorile materiale.

Este extrem de fidel si devotat insa uneori, omaneii din jur fac abuz de bunavointa sa.
Atunci cand se simte incoltit sau neputincios, are obiceiul sa se retraga in singuratate ca sa isi poate pune gandurile in ordine. Este visator, adesea revoltat impotriva autoritatii si poate avea o natura poetica.

11. Matusa

Perioada: 4 noiembrie-3 decembrie

Element: focul

Simt: gustul

Zi favorabila: Sambata

Luni favorabile: noiembrie si martie

Organe sensibile: intestine

Matusa da dovada de multa intoleranta si rigiditate. Ca sa compenseze, este capabila de sacrificii pe care altii le-ar considera de neinchipuit. In sinea sa crede ca duce o permanenta lupta cu toti ceilalti dar si cu sine insasi.

Are insa numeroase talente, este o conducatoare innascuta si incontestabila insa poate apel la viclenie si manipulare fara prea multe mustrari de constiinta. Este cea mai incapatanata zodie din “astrologia” africana. Iubeste rar, se indragosteste greu dar pasional si energic.

12. Bogatia

Perioada: 4 decembrie-3 ianuarie

Element: apa

Simt: auzul

Zi favorabila: marti

Luni favorabile: aprilie si decembrie

Organe sensibile: pielea si oasele

Despre cel nascut sub semnul Belsugului se va spune, in mod evident, ca va avea un destin plin de noroc, cel putin din punct de vedere financiar.

Nativul acesta este ambitios si orgolios, dedicat carierei. Va face tot ce ii sta in putere pentru a-si atinge scopurile. Pune pe primul plan propria sa bunastare si este uneori atat de ocupata cu propria persoana incat trece foarte usor peste parerile si suferintele altora.

Cu toate acestea, are o prezenta fermecatare, o fire sociabila si isi va face multi prieteni. Singura problema este ca trebuie sa-i deosebeasca pe cei adevarati de cei care stau in preajma lor asteptand anumite foloase materiale.



Sursa / [ link extern ]
Horoscopul viiciilor: Dependentele zodiilor


Berbec (21.03-20.04)

Personalitate: Fiind prin excelenta una dintre cele mai incapatanate native ale zodiacului, tii cu indarjire la orice pasiune sau placere ai avea. Tocmai de aceea, este dificil ca altcineva sa te faca sa renunti la practicile hedoniste, indiferent cat de rau iti fac si indiferent de esti constienta de consecinte ori ba. De altfel, iti place sa te privesti ca fiind un model, o persoana puternica si autosufiecienta.

Cea mai probabila dependenta: tutun, alcool sau tutun si alcool.

Planetele care iti guverneaza karma: Jupiter si Soarele.
Mantra: Stiu ca pot, asa ca o voi face!

Taur (21.04-21.05)

Personalitate: Esti o fire senzuala, insa daca nu ti se raspunde in modul in care te-ai astepta si daca nu iti poti manifesta afectiunea fata de un partener (de preferat stabil, nu-i asa?), ai tendinta sa te intorci catre unele obiceiuri nesanatoase. Va trebui sa ai grija, totusi, pe cine alegi pentru a-ti sta alaturi.

Cea mai probabila dependenta: dependenta de alcool.

Planetele care iti guverneaza karma: Saturn si Mercur.
Mantra: Am tot ce imi trebuie.

Gemeni (22.05-21.06)

Personalitate: Iti schimbi usor starile de spirit – incerci sa nu le lasi sa se vada, insa asa este. Motiv pentru care ai constant nevoie de confirmarea celorlalti (tacita sau nu), de atentia lor, de afectiunea lor. Daca cel mai mult te atrag barbatii care te provoaca intelectual, atunci si fizic simti nevoia sa scapi de tensiune destul de des.

Cea mai probabila dependenta: dependenta de sex.

Planetele care iti guverneaza karma: Venus si Saturn.
Mantra: Imi pot pastra calmul in orice situatie.

Rac (22.06-22.07)

Personalitate: Ai o personalitatea ciudatica: vrei sa fii puternica pentru a sustine putinele persoane care iti sunt dragi si sa se poata baza pe tine oricand, insa esti nesigura pe tine atat din punct de vedere moral, cat si fizic. Foarte rar se poate intampla sa fii multumita cu persoana care ai ajuns sa fii, motiv pentru care de obicei cauti sa evadezi din realitate.

Cea mai probabila dependenta: dependenta de somn.

Planetele care iti guverneaza karma: Marte, Pluto, Neptun.
Mantra: Iubesc si sunt iubita.

Leu (24.07-23.08)

Personalitate: Pentru ca in viata de zi cu zi te descurci destul de bine si majoritatea cunostintelor iti sunt subordonate intr-un fel sau altul, iti place sa iti incerci norocul cu diferite ocupatii obscure: fie alergi dupa idile, fie iti prinzi urechile in cine stie ce pierdere de timp...

Cea mai probabila dependenta: dependenta de jocuri de noroc.

Planetele care iti guverneaza karma: Marte si Jupiter.
Mantra: Sunt multumita de mine insami si sunt calma.

Fecioara (24.08-23.09)

Personalitate: Esti o persoana activa si, oricat de organizata ai fi, la un moment dat tot esti super aglomerata. Iti place adrenalina, iti place sa te simti in centrul atentiei, sa te simti utila si, mai ales, multumirea pe care o ai cand reusesti, din nou, sa rezolvi toate problemele la timp.

Cea mai probabila dependenta: dependenta de munca sau de tutun.

Planetele care iti guverneaza karma: Venus si Saturn.
Mantra: Merit sa tratata precum ma comport cu ceilalti

.Balanta (24.09-23.10)

Personalitate: O fire idealista si visatoare, care incearca mereu sa gaseasca echilibrul intre propriile aspiratii, dorintele celorlalti si realitate, ajungi adesea sa fii ranita. Emotional treci destul de usor de la o stare la alta si de cele mai multe ori ai nevoie de asistenta din partea cuiva drag pentru a depasi obstacolele vietii.

Cea mai probabila dependenta: consumul de marijuana sau hasis (povestea cu „nu creeaza dependenta” este o prostie).

Planetele care iti guverneaza karma: Mercur, Saturn, Uranus.
Mantra: Mintea, corpul si sufletul meu sunt in armonie perfecta

.Scorpion (24.10-22.11)

Personalitate: Cunoscuta pentru sex-appeal-ul tau, iti place sa profiti de el cu orice ocazie, fara a lasa vreun moment sa se vada ca stii ca asta faci. De altfel, esti foarte sigura pe tine si mandra de formele tale, oricum ar fi ele. Daca ti-ai propus ceva, cei din jur nu pot face nimic sa te dea inapoi.

Cea mai probabila dependenta: dependenta de pornografie sau de sex.

Astrii care iti guverneaza karma: Luna, Jupiter, Neptun.
Mantra: Nu am nevoie sa detin controlul, sunt libera si multumita.

Sagetator (23.11-21.12)

Personalitate: In viata aceasta ai un singur scop: sa experimentezi cat mai multe lucruri, in cat mai multe feluri. Ai multa energie si incerci sa o investesti in pasiunile tale. De altfel, iti place sa te vezi ca fiind o persoana individualista, independenta si perfectionista. Poate parerea ta despre propria persoana trebuie reanalizata.

Cea mai probabila dependenta: sex, alcool si tutun – pentru Sagetatori o singura dependenta nu este de ajuns.

Astrii care iti guverneaza karma: Soarele si Marte.
Mantra: Imi iubesc apropiatii in aceeasi masura in care ma iubesc pe mine insami.

Capricorn (22.12-20.01)

Personalitate: Fiind foarte organizata si hotarata, stii exact ce iti doresti si cum sa obtii. Caracterul tau este de asa fel incat nu esti la fel de predispusa viciilor ca nativii altor zodii. Totusi, fiind foarte exigenta cu tine insati, perfectionista si preocupata de ceea ce cred ceilalti despre tine (chiar daca nu iti place sa recunosti), este posibil sa dezvoltii vicii care au legatura cu modificarea aspectului.

Cea mai probabila dependenta: dependenta de dulciuri.

Planetele care iti guverneaza karma: Venus si Mercur.
Mantra: Sunt o femeie de succes si am toata fericirea de care am nevoie

.Varsator (21.01-19.02)

Personalitate: Desi esti prietenoasa si energica, adesea nu iti place lumea in care traiesti, motiv pentru care este foarte posibil sa incerci orice substanta care te duce in alte lumi si dimensiuni. De altfel, iti trebuie ceva care sa te ajute sa fii atat de sigura pe tine pe cat vrei sa pari.

Cea mai probabila dependenta: dependenta de droguri.

Planetele care iti guverneaza karma: Venus si Mercur.
Mantra: Evoluez in fiecare clipa si trag dupa mine intreaga omenire.

Pesti(20.02-20.03)

Personalitate: Esti o persoana dragastoasa si iti place sa primesti inapoi cel putin tot la fel de multa atentie si afectiune. Totusi, persoana alaturata trebuie sa stie cand sa iti ofere spatiu, astfel incat sa nu te sufoce si sa fii tentata sa inoti in alt lac.

Cea mai probabila dependenta: alcool sau companie.

Astrii care iti guverneaza karma: Luna, Marte, Pluto.
Mantra: Imi ofer afectiunea tuturor si astept acelasi lucru inapoi.


[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
Muresan Felicia, utilizator
HOROSCOP ARAB




Pumnalul (Berbec: 21.03-20.04)



Entuziast, in dragoste, traieste momentul, faci lucrurile pe masura ce spui comportnadu-te intotdeauna impulsiv si spontan. Motivatiile tale sunt conduse de instinct si dorinta, actionand fara a gandi prea mult si cu multa energie. Traieste realitatea!

Inteligenta ta este intuitiva si simplificata, reducandu-ti motivatiile la dorinte primare, fara sa acorzi importanta aparentelor. De fapt, o viata complicata nu este punctul tau forte, dar oamenii te plac datorita dinamismului tau, felului tau cald de-a fi si credintei evidente in convingerile tale. Cu tine nu exista ipocrizie sau zambete false; profesiile autonome ti se potrivesc perfect.
Bata taraneasca (Taur: 21.04-20.05)



Nu esti exact genul de persoana care ar putea fi numita agitata sau impulsiva, deoarece dureaza mult pana cand tu accepti o situatie sau o idee. Linistit si pacifist, este foarte usor sa traiesti cu tine.

Securitatea si confortul, precum si banii, conteaza pentru tine deoarece nu poti fi indiferent lucrurilor materiale. Avansezi in viata intr-un mod sigur, inarmat cu dorinta de a construi si poseda, inlocuind agilitatea si dezinvoltura care iti lipsesc, inlocuite fiind de efort si rabdare.

Senzual si posesiv din toate punctele de vedere, renunti cu greu la ceea ce ai obtinut, fie ca sunt idei, obiecte sau oameni. Apetitul tau pentru lucrurile “reale”, realismul si capacitatea de munca iti dau posibilitatea de a practica toate profesiile intr-un ritm normal, deoarece improvizatia nu este punctul tau forte.


Buzduganul de fier (Gemeni: 21.05-20.06)


Foarte sociabil, iti plac dialogurile, de la schimbari si discutii, acestea sunt metode excelente pentru a-ti satisface curiozitatea nesatioasa. Te exprimi usor, cu calm si ai un mod usor si relaxat de a purta conversatii pe subiecte pe care abia le cunosti, deoarece modul tau convingator de a comunica te ajuta sa-i convingi pe cei din jur de talentele tale.

Dragostea ta pentru schimbare si contact uman te face sa incerci orice in afara de carierele rutinate, acelea facandu-te sa fii ca o planta privata de apa si lumina. Ai fost creat pentru a improviza asadar riscurile nu te sperie. In general, abilitatile tale sunt mai potrivite pentru profesii cu o latura intelectuala decat una manuala.


Toporisca (Rac: 21.06-21.07)


Supersensibil si emotiv, reactiile tale au fost definite de catre primele impresii si senzatii pe care le-ai avut in viata, in special cele cunoscute. Fara sa realizezi, chiar si intr-un mod subtil, te trezesti facand referire mereu la experientele pe care le-ai avut in copilarie si, legat de acestea, la modul in care prietenii si familia te-au influentat.

Daca, din pacate, aceasta perioada a vietii tale ti-a cauzat frustrari si senzatii de abandon, justificate sau nu, exista riscul de a dezvolta o adevarata fobie fata de totul care seamana, bine sau nu, cu o respingere afectiva. Impreuna cu extraordinara ta capacitate de a fi cald si delicat sunt imaginatia si intuitia. Utilizand aceste calitati, vei obtine multe rezultate, dar doar daca psihicul si situatia ta emotionala sunt stabile. La cel mai mic semn de controversa, stomacul tau se strange si ti se face foame; ai nevoie, la finalul zilei, de o viata obisnuita si de somn.


Sabia (Leu: 21.07-20.08)



Loial, autoritar, sigur pe sine, ai sufletul unui sef, tendinta de lider si niciodata nu te simti atat de bine in prezenta oamenilor ca atunci cand altii, in special cei mici si slabi se bazeaza pe tine pentru a ii ajuta si canta in cinstea ta.

Iti place, cu siguranta, sa conduci, sa demonstrezi, protejezi si sa fii lider. Toate situatiile in care esti subordonat sunt dureroase si te fac sa te simti neconfortabil. Foarte sincer si curajos, iti corectezi micile greseli printr-o caldura umana intensa si o generozitate care nu dezamageste in dragoste si prietenie.


Cutitul (Fecioara: 21.08-20.09)



Ai o natura intima si rezervata. Inocenta ta naturala si ingenua te supun multor deceptii din partea vietii si a altora, care te fac sa fii suspicios si inchis in sine, pentru a te proteja. Unoeri, esti o tinta usoara a unui complex de inferioritate, deoarece nu iti acorzi suficienta incredere si valoare si eziti prea mult sa ceri ceea ce e al tau.

Dar apari atunci cand este nevoie de un judecator, asezi lucrurile la locul lor, separi ce e bine de ce e rau. Calitatea ta cea mai mare, fara indoiala, este separarea. Ai abilitati naturale pentru toate profesiile care necesita precizie si capacitati manuale, stii cum sa te alaturi unui colectiv disciplinat, fiind potrivit in profesii administrative. Profesiile de medic/doctor si cele paramedicale sunt indicate.


Lantul (Balanta: 21.09-20.10)



Esti bun la a fi moderat, doar lipsa dreptatii te face sa reactionezi. Si datorita acestei lipse decizi sa lupti, sa combati obscenitatile, violentele si instabilitatile fortelor. Aceasta este manifestarea judecatorului din interiorul tau.

Aceasta stare de spirit este strict legata de contextul material, unde esti sensibil la habitat. Cautarea continua a ceea ce este moral te face sa fii conservator si orice ruptura in armonie te va face sa sangerezi. Si frumusetea te atrage si un simt estetic foarte straniu nu este rar intalnit. Cea mai mare greseala a ta este ezitarea, care te va face dependent de parerile altora deoarece astepti ca acestia sa ia deciziile in locul tau, o situatie mult mai confortabila pentru tine.


Pumnalul arab (Scorpionul: 21.10-20.11)



Este fascinat de mister si evoluezi in complexitate ca un peste in apa. Ceea ce este evident si imediat nu reprezinta interes pentru tine. Le abandonezi imediat deoarece sunt prea simple, prea usoare. Traieste viata intr-un mod complicat! Cel putin aceasta reprezinta provocarea vietii tale, exprimata in nivele inalte de energie vitala extrema si rezistenta.

Viata ta este plina de semne de intrebare si de momente de seceta profunda, in timpul carora nu te poti ascunde de realitate si distrugi chiar si cele mai stabile structuri. In prietenie, ca si in dragoste, esti pasionat, adeseori exclusivist, capabil de a renunta la a fi parte a unei relatii daca pare prea moarta. Preferi lipsa dezarvasita decat ceva plictisitor.


Arcul (Sagetator: 21.11-20.12)



Sociabil si deschis, iti plac contactele umane si ai o nevoie speciala de a te simti apreciat, parte a unui grup, avand o reala capacitate de a organiza, motiva si reuni.

O parte a ta este calda si primitoare si in acelasi timp, cealalta parte ramane independenta, cel putin in prima jumatatii a vietii tale, deoarece este posibil ca in a doua jumatate sa fii mai conformist, mai stabil si cu respect fata de coduri si institutii. In societate, lasi intotdeauna impresia unei persoane prea sigure pe sine despre care oamenii pot spune ca “ocupa prea mult loc”. Esti autoritar, dar nu simti nevoia de a oferi directiva, stii cum sa te eliberezi de toate si sa gasesti solutia pentru problemele tale, in special pentru problemele cu cei pe care-i iubesti: nu iei libertatea celor pe care ii placi constient, ci inconstient…


Lancea (Capricorn: 21.12-19.01)



Pentru a te defini in cateva cuvinte, ar fi suficient de spus ca esti in cautarea calitatii. Motivatia ta reala este descoperirea adevarului ocult din spatele aparentelor lucrurilor. Si in aceasta cautare vei fi capabil de a manifesta rigiditate si obstinenta. Dand dovezi de actiuni antisociale, datorita timiditatii si cerintelor tale ridicate, te temi si devii rezervat, chiar rece. Dar deoarece est rabdator, avansezi incet, dar sigur, incepand cu momnetul in care te indragostesti de ceva sau cineva.

Cu un fel maniac de a-ti ascunde sensibilitatea sub aparenta disciplinei, preferi sa mentii un control aparent al emotiilor si sentimentelor. Dar, in interior, focul arde, facandu-te capabil de schimbari bruste si neasteptate in masinariile vietii tale.


Prastie (Varsator: 20.01-18.02)



Ai venit pe lume ca semn al unui nivel inalt de comunicare, legat de raportul dintre calitate si cantitate. Cultul egoului este pentru tine o religie invechita. Intre timp, ideea de “toti pentru unul si unul pentru toti” este o alegere preferabila. Extrem de idealist, aspiri la progresul oferit de catre revolutii pasnice si coalitii linistite.

Cu o groaza teribila fata de presiunea de orice tip, atat in viata personala cat si in cea profesionala, reactionezi cu independenta si dezinvoltura in fata celor care vor sa te puna “pe drumuri”. Esti util, curajos si plin de energie atunci cand esti animat de entuziasm, dar preferi sa nu iti asumi nicio actiune legata de o meserie care te va face nefericit.


Topor (Pesti: 19.02-20.03)



Emotiv si vulnerabil, esti mai degraba adaptabil si flexibil decat voluntar, traind intr-un ritm al senzatiilor si impresiilor care te asalta. Modul tau preferat de a comunicat este osmoza, dorinta de a te integra cu celalalt sau chiar cu lumea intreaga.

Capacitatea ta de adaptare te duce la oportunism, de care vei profita intr-un ritm infricosator, indiferent de situatie. Eforturile tale sunt, fara indoiala, in scopul de a nu fi conservator si in cautarea unor pareri mereu noi. Profesiile recomandate sunt cele legate de arta si misticism.


[ link extern ] /

Ultima modificare: Sâmbătă, 17 August 2013
Muresan Felicia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hai sa discutam deschis despre zodia care ne caracterizeaza...este adevarat sau fals Herra_ Herra_ Eu tind sa cred ca ceea ce este scris despre zodia mea este adevarat. La fel de adevarat este ca nu-mi cunosc ascendentii....Dar sa ramanem pe taramul ... (vezi toată discuția)
Horoscop ContSters74561 ContSters74561 [b]Berbec (21.03-20.04)[/b] Planeta dominanta: Marte, planeta incapatanarii si incaierarilor. Animalul sacru:barzaunul Personalitate: Berbecul ... (vezi toată discuția)
Daca va place marin sorescu POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE De partea taurului de Marin Sorescu Pe nimeni nu vei putea lua in coarne, Prietene taur, ce vei muri peste douazeci de minute. Exact peste douazeci de ... (vezi toată discuția)