avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neacordare de prioritate!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neacordare de prioritate!

Buna ziua,
Agentul constatator a gresit incadrarea juridica a faptei(am intrat intr-o intersectie in care se intalnesc patru drumuri locale, eu ma deplasam prin spatele unui bloc construit cu spatii comerciale la parter. Odata intrat in intersesctie am fost lovit de un autoturism care circula din stanga. Agentul constatator sustine ca drumul, care face aprovizionarea spatiilor comerciale este proprietatea primariei, iar in acest moment nu este amenajat, deci fara asfalt.Desi nu este nici un semn de circulatie am fost incadrat la art.129 Al1 Hg.1391/2006 ).
Eu consider ca am avut prioritate de dreapta pt faptul ca nu este nici un indicator rutier care sa indice drumul cu prioritate.
Pot ataca in instanta PV?
Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:48, 30 Martie 2010
Bineinteles! Aceasta este si recomandarea mea! sa faceti contestatie in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal de contraventie!B-)
Succes!
In termen de 15 zile contestati procesul verbal la judecatorie.
Succes!
Contestati in termen de 15 zile de la comunicarea PV ,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
da , puteti dar parerea mea este sa faceti si niste poze a locului accidentului si a drumului (cu data fotografierii ) pana ce primaria nu instaleaza indicatorul lipsa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
ContSters122901, utilizator
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestație pv accident rutier GRIGORE G GRIGORE G buna ziua. Duminica 27.08.2017 am fost implicata intr-un accidet rutier pe strada Teius intersectie cu strada Vaslui. Eu veneam pe prioritate pe starda Teius, ... (vezi toată discuția)
Intersectie partial dirijata exista asa ceva? nadgob01 nadgob01 am fost implicat intr-un accident in modul urmator: intersectie de doua drumuri judetene in afara localitatii pe acolo am trecut de sute de ori si stiam ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru neacordare prioritate masinii de politie raphaelo raphaelo Buna ziua, Vineri, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 zile pe motiv de neacordare prioritate (prioritate de dreapta) pentru ... (vezi toată discuția)