ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

Mimi Manea 
	    	Consilier juridic

Mimi Manea 
	    	Consilier juridic	    

ContSters4579 
	    	Utilizator

ContSters4579 
	    	Utilizator	    

tony123 
	    	Utilizator

tony123 
	    	Utilizator	    

lore8000	                   

Buna ziua. 
In situatia in care o viitoare sotie detine inainte de casatorie o suma  importanta de bani  in banca sau o casa achizitionata inainte de ... (vezi toată discuția)
	                    lore8000	                   

Buna ziua. 
In situatia in care o viitoare sotie detine inainte de casatorie o suma  importanta de bani  in banca sau o casa achizitionata inainte de ... (vezi toată discuția)

ContSters96930	                   

Este adevarat ca daca ma casatoresc acum,deci ma cunun cu prietenul care il am dupa noul cod civil daca ne despartim el are dreptul la apartamentul meu pe care ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters96930	                   

Este adevarat ca daca ma casatoresc acum,deci ma cunun cu prietenul care il am dupa noul cod civil daca ne despartim el are dreptul la apartamentul meu pe care ... (vezi toată discuția)

CrissB22	                   

Buna ziua! Urmeaza sa ma casatoresc si eu detin un apartament cumparat inainte de casatorie, dar in care am locuit impreuna cu viitorul meu sot de aprox 5 ani. ... (vezi toată discuția)
	                    CrissB22	                   

Buna ziua! Urmeaza sa ma casatoresc si eu detin un apartament cumparat inainte de casatorie, dar in care am locuit impreuna cu viitorul meu sot de aprox 5 ani. ... (vezi toată discuția)