avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizarea unui functionar public care lucreaza cu ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizarea unui functionar public care lucreaza cu fonduri europene nerambursabile

daca un functionar public este prins intr-un proiect pe fonduri europene nerambursabile (este prins ca pozitie in bugetul proiectului - ofiter financiar) cum se poate face plata acestuia din bugetul proiectului?
va multumesc frumos
o zi buna

Alte discuții în legătură

Legea 118/ 2010 Raresh_81 Raresh_81 Legea 118 din 2010 este aplicabila si personalului platit din fonduri europene nerambursabile? Eu am avut, si mai am, un astfel de contract in care sunt platit ... (vezi toată discuția)
Ref la alte activitati sestaliuc sestaliuc Buna ziua, Sunt funcționar public (ofițer financiar pe fonduri europene) și doresc sa efectuez o activitate pe hr la o multinaționala (part ... (vezi toată discuția)
Asigurarea functiei de audit prin sistem de cooperare ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:o persoana incadrata pe o functie publica de executie,auditor intern in cadrul unei primarii ,poate sa exercite ... (vezi toată discuția)