avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere

as vrea si eu sa stiu daca scrie undeva ca ai cateva zile libere daca te casatoresti. multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 17:14, 5 Februarie 2007
Prevederile contractului individual de muncă se completeaza cu dispozitiile Legii nr. 53/2003 - Codul muncii şi ale contractului colectiv de muncă aplicabil, încheiat la nivelul:
-angajatorului ……………………….;
-/grupului de angajatori………………;
-/ramurii ……………………;
-/naţional,.................................
Ai dreptul la acele zile libere, explicate de elis.
Singur ata grija e .... sa le ceri, si nu glumesc cand spun asta.
Daca nu ceri, nu ti le vor da:)
Ai dreptul la aceste zile libere indiferent de perioada lucrata. Trebuie doar sa iti faci cerere. Este dreptul tau!
poti primi si un bonus daca societatea doreste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru nunta!!! vizili01 vizili01 Buna, in viitorul apropiat voi avea nunta si doresc sa stiu daca am dreptul la cele 5 zile libere platite prevazute in lege, in cazul in care am semnat un ... (vezi toată discuția)
Casatorie handsu handsu Si angajatul cu contract de munca pe durata determinata are dreptul la un concediu platit de trei zile in cazul casatoriei ? (vezi toată discuția)
Dreptul la zile libere platite in cazul unor evenimente familiale deosebite cf. ccm MihaelaChirita MihaelaChirita Buna ziua Socrul este considerat ruda de gr.2? La decesul socrului salariatul are dreptul la zile libere platite? Multumesc mult. (vezi toată discuția)