avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sechestrare minor????????????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sechestrare minor????????????

sotia a parasit domiciliu conugal cu un minor ce drepturi legale am eu ca tata?????????????????
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:15, 29 Martie 2010
Cata vreme nu s-a pronuntat divortul aveti exact aceleasi drepturi pe care le are si mama copilului!B-)
atat timp cat nu sunteti decazut din drepturi sunteti egal cu sotia .
mai mult puteti face plangere impotriva sotiei si sa sesizati si protectia copilului.
bine ca acum depinde si in ce conditii a parasit sotia domiciliul ca daca a fost alungata sau batuta si daca e si u n dosar de divort pe rol ,sotia poate cere o ordonanta presedentiala ca minorul sa locuiasca cu dansa pana la solutionarea divortului si in acest caz sotia nu risca nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca nu sunt divortat; cum pot vizita copilul meu? este sechestru? lucianlucian lucianlucian Buna seara Sotia a parasit domiciliul acum 3 saptamani, cu bebele nostru (s-a dus la parintii ei) si nu am acces la a-mi vizita bebele. Am fost sa vorbesc ... (vezi toată discuția)
In timpul divortului adal adal sunt in divort cu sotia ,copilul este la mine iar sotia a parasit localitatea de domiciliu si vrea sa i-a si copilul cu ea . pot sa ma opun ca sotia sa nu i-a ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii irinanicoleta irinanicoleta buna ziua, am o mare problema, am depus divortul anul trecut in septembrie, l-am suspendat pe motivul impacarii , iar acum am repus dosarul pe rol din ... (vezi toată discuția)