avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Am lucrat in Spania si am dobandit drept de munca si totodata rezidenta permenenta.Ca urmare am cumparat o masina acolo.In conditiile economice actuale am revenit in tara si a trebuit sa trec masina pe adresa de aici(altfel trebuia sa merg acolo pentru itp,asigurare....), dar totul dupa procedura bine stiuta cu taxe peste taxe si...Am auzit ca se poate demara o actiune in instanta in acest sens, aveti infomatii ce ma pot ajuta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:38, 25 Noiembrie 2010
[ link extern ]
Asa este! Puteti face actiune in instanta pentru inmatricularea masinii fara a mai plati taxa de mediu(taxa de prima inmatriculare). Problema este ca un astfel de proces dureaza B-)!
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
POATE E CAM TARDIV RASPUNSUL MEU, DAR depinde de practica instantei de la locul de domiciliu.De unde suntetia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina fara timbru de mediu weedmastersr weedmastersr Tocmai sunt pe cale sa achizitionez un Audi A4 B5, 1.6 bezina, adus din Germania si as dori sa aflu daca exista vreo modalitate legala de al inmatricula fara ... (vezi toată discuția)
Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)
Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)