avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... EFG Promt Activ
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

EFG Promt Activ

Bunaziua! In data de 02.2007 am luat un credit pe 5 ani prin EFG Retail Services pentru a cumpara un aragaz si alte electrocasnice de la altex in valoare de 1600 ron, dupa care mi s-a dat un card Promt activ cu care sa platesc ratele lunare fiind de 40 ron/luna am platit circa 1 an de zile,iar dupa am mai avut nevoie de niste bani si am mai extras de pe card 1300 ron , cardul avand limita de credit 3000 ron , iar dupa aceasta am platit lunar 100 ron lunar timp de 2 ani pana in prezent. Acum nu am mai platit de 3 luni de zile nimic fiindca am ceva probleme financiare si mam saturat sa tot platesc pentru nimic deoarece in prezent soldul final pe care il datorez acestei supranumite bani este de 3200 ron prin care chiar daca o sa platesc in continuare suma de 100 ron/luna pana la finalizarea contractului in 02.2012 o sa mai am de platit 3000 ron, ceea ce este dupa parerea mea o inselaciune si o ilegalitate nu stiu ce sa fac. Platesc, nu platesc ma ameninta ca ma dau in judecata; daca platesc dupa mai mult nu stiu cum sa actionez si nu am pe cine sa intreb.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:39, 2 Aprilie 2010
ceea ce este dupa parerea mea o inselaciune si o ilegalitate nu stiu ce sa fac.

Fara a cunoaste prevederile contractuale este greu de dat un raspuns, dar in 2007 cand vi s-a acordat imprumutul v-au convenit termenii contractului si l-ati semnat !! acum considerati ca este o inselaciune ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de cumparaturi euroline MariaMC MariaMC In 2005 am luat in rate cateva produse din magazinul Altex,in valoare de 900 lei, fiind obligata sa-mi fac un card Euroline prin care sa-mi platesc aceste ... (vezi toată discuția)
Executare silita ? cine hotaraste aceasta executare silita? nu trebuie hotarare judecatoreasca? alinnacc alinnacc ma intereseaza cine hotaraste aceasta \\" Executare Silita\\" as vrea sa stiu daca este o hotarare a judecatoriei ori ...si in baza a ce se poate hotari ... (vezi toată discuția)
Mari probleme cu o societate de acordare credit consum-nebancara musati musati Buna seara, Am si eu o problema cu \"minunatii\" EFG RETAIL SERVICES IFN. In anul 2007 am achizitionat un laptop de la \"Depozitul de Calculatoare\" in ... (vezi toată discuția)