avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BO
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BO

primesc un bilet la ordin pe care il girez catre o alta societate . eu cu ce raman, ca document justificativ si ce inregistrari ar trebui sa fac ?
multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 18:24, 31 Martie 2010
pai si ce monografie ati ales pana la urma, @vidiva?
eu ma gandeam la 51215=4111 si 401=51215. o fi bine?
am si eu aceeasi situatie.
multumesc!
51215- sume in curs de decontare ??? nu-mi suna prea bine. e cam asemanator cu 473 -decontari in curs de clarificare
401=4111 -chiar daca functiunile ct nu permit , dar dpdvd logic si practic asa se intampla .
Eu inregistrez in felul urmator:

primire BO 413=4111

girare BO 401=413
poate ca ar fi mai bine sa complicam putin lucrurile :
primire Bo 413=4111 ,
trecem efectul de primit in efect de plata 403=413 (girare) ,
transmitere BO furnizor 401=403

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo girat OanaLH OanaLH Buna ziua, Un client care avea sold debitor mi-a girat un bilet la ordin care trebuia sa-l incaseseze de la un client al sau! Acum am incasat biletul dar nu ... (vezi toată discuția)
Creante croitoru raluca croitoru raluca buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema o sa emitem o factura de echipamente catre o societate( SC X SRL) SC X SRL la randul ei va emite o alta ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin girate croitoru raluca croitoru raluca buna ziua cum inregistrez in contabilitate biletele la ordin girate ? va prezint urmatoarea situatie : avem un contract de subantrepriza am primit ... (vezi toată discuția)