avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate la banci

buna ziua; in 2007 am cumparat niste produse de la agazinul altex in valoare de 1400 ron, stabilindu-mi-se o rata lunara de 60 de ron.
odata cu produsele primesti si un card, euroline, pe care ai o linie de credit; astfel in 2008 am extras dupa cardul respectiv suma de 1500ron, dar mi-a fost marita rata la 150 ron pe luna.
pe extrasul de cont imi apare ca am terminat cu ratele, dar ca mai am de plata pentru linia de credit 5100ron, ceea ce este fabulos.
am auzit foarte multe persoane care se confrunta cu aceeasi problema, tot cu cardurile euroline.
peste noapte te trezesti cu niste sume fabuloase de plata, iar in momentul in care ai intarziat cu plata te intimideaza cu telefoane de amenintare, iti vorbesc urat etc. etc.
as dori sa stiu exact ce se poate intampla in cazul in care nu o sa mai platesc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:54, 30 Martie 2010
Buna seara user aureli...

interventie moderator

Va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie si va invit sa cititi si Regulamentul de postare, pe care tocmai l-ati incalcat.:)
Multumesc frumos.
puteti fi executat silit, aceasta insemnand ca in caz de neplata.urmeaza a vi se pune poprire pe venituri, conturi sau se va proceda la vanzarea bunurilor mobile sau(``si``, nu e cazul) imobile, pana la indestularea creantei.
solicitati un copii dupa toate documentele justificative anexate contractului si paltile efectuate ... in acea perioada au fost multe "erori in sistem" in favoarea lor. Nu va panicati, eventual cu actele pe masa consultati un specialist
1-Pentru materializarea rugaminti dnei avocat,beneficiati de facilitatea Editeaza ,care va permite sa reveniti asupra textului initial,sa operati cuvenitele modificari asupra denumirii mentionate
2-In caz de neplata ,se ajunge la executare silita ,care va obliga la plati majorate substantial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita emilio77 emilio77 Buna , cum se poate ataca o executare silita ,ca si pasi juridici precizez ca eu nu mai am documentele prin care am luat ceva produse din Altex in 2005 prin ... (vezi toată discuția)
Inexistenta unui contract de credit adrian lazar adrian lazar Am cumparat in 2005,prin credit cu buletinul produse electrocasnice in val .aprox. de 200 ron,fiind anuntat atunci la Altex,ca trebuie sa fac o cerere de ... (vezi toată discuția)
Cardul euroline maryeta1975 maryeta1975 mama mea si-a luat un telefon in rate de la altex si a primit un card euroline cu o limita de credit de 800 ron.de doi ani plateste rata lunara 47 ron si mai ... (vezi toată discuția)