avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... srl in faliment
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

srl in faliment

In cazul intrarii in faliment a unei societati comerciale, asociatul acesteia mai poate in vreo forma permisa de lege activitate comerciala? -Stiu ca are aceasta interdictie de a mai fi asociat, insa exista vreo forma de societate comerciala pe care o poate administra, sau avea o alta calitate de acest gen?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 07:32, 2 Aprilie 2010
da poate - cu conditia sa nu fi fost condamnat pentru vreo fapta prevazuta in raspunsul postat anterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot infiinta un alt srl daca? glo glo am avut un srl si am vindut-o.vreau sa infiintez alta .mai pot? (vezi toată discuția)
Incompatibilitate asociat unic VasiliuDan VasiliuDan Buna ziua Nu sunt sigur ca am inteles bine prevederile legii privind societatile comerciale si as dori o clarificare. Legea spune ca: \\"Art. 6 (1) ... (vezi toată discuția)
Administrator firma asztalos asztalos Sunt angajat al unei firme. Pot sa infiintezi propria mea firma(in asociere) unde sa am calitatea de asociat si administrator? (vezi toată discuția)