avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu pot raspunde la o discutie initiata de mine
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu pot raspunde la o discutie initiata de mine

Initiez o discutie la care primesc raspunsuri si solicitari de detaliere a spetei respective.Incerc sa redactez folosind tasta "Raspundeti" si pot sa ajunge pana la "Publica mesaj"cand tastez aceasta tasta nu se intampla nimic. Mentionez ca pot redacta cu tasta editeaza.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:16, 31 Martie 2010
mie asa mi se intampla cand folosesc browserul opera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nu pot continua discutia pe forum robertnelu robertnelu Am deschis un subiect si am primit cateva raspunsuri. Se cer cateva precizari si nu stiu cum sa public un nou mesaj la acelasi subiect pentru a continua ... (vezi toată discuția)
Banner ndan57 ndan57 Buna ziua, cum pot scoate acel banner care apare ba cu raifaisenn ba cu alt ceva, nu-l pot trage din acel loc in care pare batut in cuie si nu pot citi din ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)