avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Sarbatori Pascale!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Sarbatori Pascale!

Intreaga crestinatate isi pregateste in saptamana Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit viata, pentru a trai pentru noi si pentru altii, ne-a dat constiinta pentru a privi in interiorul nostru si a incerca sa facem mai multe lucruri bune, ne-a oferit posibilitatea de a experimenta un sentiment unic, iubirea, pentru noi si pentru altii… Va doresc cu ocazia acestor Sfinte Sarbatori care se apropie, sa va regasiti, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in urma Binelui. Va doresc un Paste fericit cu multa liniste sufleteasca!
Cu plecaciune in fata voastra,
Ingrid2000
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 13:29, 3 Aprilie 2010
Multumim pentru gandurile si urarile dvs.curate si sincere.Dumnezeu sa va binecuvînteze si sa va aduca liniste sufleteasca si bucurie in suflet.
bine te-am gasit @ingrid2000 ! Trimit ,si eu,cu drag, un cantec insotit de imagini :
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
ContSters109653, utilizator
Sarbatori Pascale fericite!
[ link extern ]
Binecuvantati sa fiti,
In iubire sa traiti
Mereu fericiti
La minte luminati
La suflet curati

PASTE FERICIT
:vishenka::luck::love:
La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea in casa si in sufletele dumneavoastra.
Minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei si a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete .
Paste fericit !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatorile de pasti, cu sanatate! raser raser Sfintele Sarbatori de Pasti sa va gaseasca sanatosi! Sa va aduca multe bucurii, liniste si pace in suflet! Sa va petreceti frumos, alaturi de cei dragi! ... (vezi toată discuția)
Sarbatori pascale fericite! Nicoleta Ilea Nicoleta Ilea Fie ca lumina acestei Sfinte Invieri sa va umple sufletele si viata de lumina, pace, bucurie si binecuvantari! Paste Fericit tuturor! (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite! Adriantot Adriantot Va doresc sa aveti un Paste fericit! Sanatate si bucurii alaturi de cei dragi. Numai ganduri bune! Adrian T - Iasi :vishenka: (vezi toată discuția)