Buna ziua am si eu o intrebare :sant impreuna de ceva vreme cu cineva care a m-ai fost casatorit si din prima casatorie au o fetita.dupa ce au divortat el plateste pensie alimentara copilului lunar..fata are 8 ani...de 5 luni din diverse motive el nu isi poate vedea fiica..de fiecare data ea ii spune ba ca are meditatii ,ba ca nu are timp...ce poate face in cazul asta? :( Si m-ai am o alta intrebare:dupa divort sotii s-au reimpacat si au cumparat o casa impreuna...el a pus jumatate din bani (partea lui) cash iar ea a facut un imprumut la banca (partea ei) el fiind girant...dupa 4 ani s-au despartit iar ea parasind domiciliul,el a ramas in casa si plateste ratele ei la banca..( in cei 4 ani ratele s-au platit impreuna ) acum ea vine si cere dreptul de a se muta in casa sau jumatate din casa ce se poate face in situatia asta?
:(
atunci sunt amandoi proprietari, nu poate dovedi ca banii nu erau de fapt ai ei, din moment ce a platit in numele ei. poate sa ii propuna sa cumpere partea ei din casa, eventual vorbit si cu banca sa se gaseasca impreuna o solutie. ma gandesc ca daca el este girant, indeplineste conditiile pt credit, si ar putea prelua el creanta.
Partaj
helena76
In 2004 am achizitionat o casă cumpărată prin Legea 10,in rate cu avans 30%,urmând ca diferenta sa se achite in 15 ani.Avansul de 30% l-am achitat făcând ... (vezi toată discuția)