fosta concubina a castigat ordonanta presedentiala si instanta ma obliga sa dau copilul inapoi si sa platesc 120 lei pensie. cu drept de recurs in 5 zile. intrebarea este: este executorie? poate veni cu executorl si politia sa ia copilul? chiar dc am drept si deja am facut recurs? am scos certificat de grefa ca s-a inaintat recurs. mi-a trimis o notificare din partea unui executor ca in 24 de ore sa inapoiez copilul? sunt obligat sa o fac?
Nu prea cred ca mai aveti timp...deoarece vi s-a solicitat sa inapoiati copilul mamei in 24 de ore de la primirea notificarii din partea executorului judecatoresc, autoritate care va veni ...la expirarea celor 24 de ore, sa va execute silit si va trebui sa dati copilul mamei si...oricum veti plati si cheltuielile de executare...
Incercati sa apelati la Directia generala de asistenta si protectia copilului, de care apartineti teritorial, explicati-le situatia si cereti-le sprijinul si protectia, eventual solicitati prezenta unui asistent social in momentul executarii silite pentru a se evita orice abuz sau actiune care "contravine interesului superior al minorei".
MULTUMESC PT RASPUNS.NU AM DE GAND SA SE AJUNGA LA ASA CEVA, MAINE O DUC EU PERSONAL PE MINORA DUPA GRADINITA. SUTN CEL CARE CONSDERA CA MINORA ARE 2 PARINTI SPRE DEOSEBIRE DE CEA CARE A NASCUT-O( NU O MAI POT NUMI MAMA SUB NICIO FORMA) CARE NU O VREA INAPOI DE CAT PT A MA INTOARCE EU, NIMIC MAI MULT. CRED CA MAINE DIM O VOI DUCE EU PERSONAL.
Executare silita
catacata2011
Buna seara! Va rog ajutatima sa elucidez urmatoarea problema. Ma judec cu fosta concubina de 1 an de zile pt stabilirea domiciliului fetitzei noastre minore. ... (vezi toată discuția)
Proces minor
marian_b
Buna seara! Sunt intr-un proces de incredintare minor cu fosta sotie! Am pierdut in apel incredintarea minorului! Fosta sotie a cerut executarea silita, ... (vezi toată discuția)