avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de post

Buna ziua,
Va rog, cine stie sa ma lumineze si pe mine, stiu ca o fisa de post trebuie schimbata in momentul in care unui angajat i se modifica atributiile, dar procedeul schimbarii fisei de post se aplica ori de cate ori se schimba superiorul ierarhic, se modifica antetul firmei, numele angajatului in cazul in care se casatoreste?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 15:43, 31 Martie 2010
In baza ROI , seful ierarhic, intocmeste fisa postului pentru angajatii din subordine. Ea se poate completa ulterior, prin decizii scrise, dispozitii.
Daca au intervenit modificari in ierarhie, sau in firma (ex, schimbarea denumirii, schimbarea sefilor). se pot inlocui si fisele, si atributiile uneori....
Daca intervin modificarile respective, consider ca este necesara modificarea fisei postului pentru completarea cu schimbarile intervenite.
Modificarea fisei de post se face ori de cate ori intervine o modificare in ceea ce priveste atributiile date angajatului , nicidecum in functie de cine seful ierarhic . Fisa de post este de fapt anexa la decizia / dispozitia de numire si se modifica ca urmare a modificarilor efectuate ulterior prin alte decizii/ dispozitii dar cu respectarea legislatiei . Numai bine !
Multumesc!
Fisa postului se modifica ori de cate ori se modifica atributiile postului respectiv. Nu are legatura cu schimbarea sefilor , antetelor societatii sau schimbarii numelui angajatului !
Insa este binevenita orice reactualizare a acestor date care nu au legatura cu fisa postului! B-)
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat

Alte discuții în legătură

Fisa postului/personal contractual bugetari sebastian. sebastian. As dori sa stiu care sunt conditiile in care se poate modifica fisa postului in sistemul bugetar contractual si care sunt persoanele care vor fi informate de ... (vezi toată discuția)
Neasumarea atributiilor goplanet goplanet Locul de munca nu este specificat pe contractul de munca (s-au gandit inca de la angajare ca vor muta angajatii in interiorul institutiei intre servicii, ... (vezi toată discuția)
Fisa postului .atributiile din fisa postului Ra123 Ra123 Buna ziua M-am angajat recent la o institutie bugetara , pe un post cu studii medii iar in fisa postului am inclusiv atribuții aferente posturilor cu studii ... (vezi toată discuția)