avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa Postului/Personal contractual bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa Postului/Personal contractual bugetari

As dori sa stiu care sunt conditiile in care se poate modifica fisa postului in sistemul bugetar contractual si care sunt persoanele care vor fi informate de aceasta modificare in afara de persoana la care se adreseaza.Dispozitiile care se anexeaza la fisa postului cu cit % se platesc.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 08:25, 16 Februarie 2010
de regula fisa postului in sistem bugetar este vizata de sindicatul de care apartine institutia, nu se pot face derogari si nu se pot obtine sporuri daca acestea contravin contractului colectiv de munca pe ramura.
In cazul in care esti obligat la alte atributii in afara fisei postului ar trebui sa o citesti si printre rinduri si sa observi daca nu ai omis sa citesti acea fraza celebra ca: executa si alte atributii.. !
laur67
... ar trebui sa sune asa:".... alte dispozitii, sub rezerva legalitatii lor"
~ Conținut șters la cerere ~
1. "de regula fisa postului in sistem bugetar este vizata de sindicatul de care apartine institutia" - kill yourself....:hammer:
De ce nu se vizeaza de Obama?=D>

Pana la 31.12.2009 erau aplicabile prevederile H.G. nr. 775/1998
ART. 8
(1) Pe baza fisei de evaluare a postului, seful ierarhic intocmeste fisa postului pentru fiecare angajat, potrivit modelului prezentat in anexa nr. 2.
(2) Fisa postului se aproba de ordonatorul de credite bugetare si se transmite, sub semnatura, fiecarui angajat, respectarea acesteia fiind obligatorie pentru partile raportului de munca.
Din 01.01.2010, guvernul a binevoit sa abroge acest act normativ fara sa puna altceva in loc...
In cazul modificarii atributiilor, superiorul ierarhic redacteaza noua fisa de post, o semneaza de intocmit, angajatul semneaza de luat la cunostiinta si se aproba de catre superiorul ierarhic al persoanei care a intocmit-o sau conducatorul unitatii.
2. Daca ati avea un cumul de functii.


a se vedea si art 40 codul muncii :P

Alte discuții în legătură

Salarizare de la ssd la s ! florinsadova florinsadova O persoana este angajata momentan in sistemul bugetar ca si inspector IA in cadrul unei primarii.Este absolventa de SSD iar in februarie va sustine licenta ... (vezi toată discuția)
Fisa de post mnd mnd Buna ziua, Va rog, cine stie sa ma lumineze si pe mine, stiu ca o fisa de post trebuie schimbata in momentul in care unui angajat i se modifica atributiile, ... (vezi toată discuția)
Fisa postului KINGA123 KINGA123 Buna Ziua, am o nelamurire privitoare la intocmirea fisei de post. Daca , in fisa postului a unei persoane figureaza ca atributie indeplinirea activitatii ... (vezi toată discuția)