avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Activitate c

Activitate c

vreau sa ma ajutati intr-o problema.aduci o masina din germania si vrei apoi sa o vinzi.trebuie sa treci pe la directia de venituri si sa o inregistrezi pentru a plati impozit, chiar daca nu vrei s-o inscrii pe numele tau:(?
Răspuns la discuția Administratie publica
Nu e vorba de salariu aici, pentru ca prea mare diferenta nu e, eu am intrebat doar ce demersuri se fac pentru a se transforma un post.Ei scot la concurs posturi cu studii medii, angajeaza oameni cu studii medii pe care mai tarziu ii obliga sa urmeze o facultate. Cei care au terminat o facultate, nu pot fi incadrati corespunzator deoarece nu necesita postul .Vi se pare normal?
Răspuns la discuția Administratie publica
Ar fi trebuit sa-l transforme inainte de concurs?Pentru ca in administratie publica nu prea mai sunt oameni fara facultate. De ce se scot la concurs posturi cu studii medii?
Răspuns la discuția Administratie publica
Nu am absolvit Spiru Haret, am absolvit o universitate de stat cu durata studiilor de 4 ani. Culmea e ca cei cu Spiru Haret au fost incadrati fara nici o problema.Eu vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate, un cadru legal de a mi se recunoaste studiile sau voi iesi la pensie de pe un post cu studii medii. Care este greseala mea?......faptul ca am terminat facultatea inainte de angajare si nu se mai poate face nimic? ... mi se pare anormal....
Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o institutie publica.Postul nu necesita studii superioare, asa ca am fost incadrata cu studii medii.Ce demersuri ar trebui urmate ca acest post sa se transforme in post cu studii superioare?Curios este faptul ca majoritatea angajatilor au fost practic obligati sa urmeze cursurile unei facultati in domeniu, si li s-a transformat postul fara prea multa tevatura, iar eu care le aveam deja, nu-mi sunt luate in considerare.
Vreau sa stiu daca exista posibilitatea de transformare, pasii de urmat si cui sa ma adresez.