In 2015 am fost prima dta la psihiatru,mi-a pus 2 intrbari si gata mi-a pus diagnostic schizofrenie la comanda lui sora mea care a vorbit in prealabil.Mie mi-a dat tratament, eu nu am fost de acord cu el ca e schizofrenie.Am luat tratament o luna si am fost inapoi la el si i-am spus ca nu mai iau,Mi-a scos tratamentul si gata.Eu nu am sttiut ce inseamna sa ti se puna asemenea diagnostic.Daca as fi stiut ca am probleme mai departe m-as fi dus la alt medic.Eu doar nu m-am mai dus la acel medic.Familia a profitat de faptul ca eu nu sunt informata si anume nu m-au informat ce inseamna sa fii declarat schizofrenic.Dupa citeva luni in care nu m-am dus la medic a sunat mam sa spuna ca a sunat medicul savmerg la injectie.Am spus DE cind suna medicul sa mergi la injectie?Ei au insistat si sa scap de gura lor m-am dus.Medicul mi-a facut o alta injectie decit cea pe care am facut-o cu 3 luni inainte.Acasa am adormit si nu m-am mai trezit decit dupa 21 de ore.Am spus familei cit am dormit,raspunsul lor a fost "Trebuia sa dormi", am fost la medic raspunsul a fost"Ce n-ai dormit bine?"Nu m-am mai dus la medic.Nu stiu cum, m-a convins familia , am ajuns sa cer medical de la acelasi medic.Cind am fost sa prelungesc concediul fara sa sune cineva la 112 a intrat pe usa un echipaj Smurd si impreuna cu medicul mi-au spu ca trebuie sa fac o injectie.Smurdul m-a tinut medicul m-a injectat.Medicul avea injectia pregatita dinainte, m-a intepat si m-a adormit instant.M-am trezit in spitalul de psihiatrie,am avut un moment in care mi-am recapatat cunostinta ,o ingrijitoare ma intreba "in ce salon vrei sa stai?"Am privit pe usa deshisa prin care se vedea usa altui salon cu usa deschisa,,,am raspuns "oriunde...aici" dupa care mi se rupe iar" filmul", ma trezesc dimineata, in pat imbracata in pijama , in alt salon decit am acceptar eu sa stau.Asa am ajuns prima data in spital.Am cerut explicatii familiei si medicului despre faptul ce s-a intimplat.Au spus asa am stabilit noi inainte cu medicul.Nu m-am mai dus la medic.In decembrie2016 vine mama cu o sora la mine in apartament , cheama smurdul, ma duce la spital in oras, mi se fafe o analiza, dupa un timp vine cineva sa semnez ca nu fac analize, nu am semnat, asteptam 2 ore rezultatul presupun.Dupa 2 ore vine alt smurd, ciudat doar sofer si un paramedic sau ce era,desi minim intr-o echipa sunt 2 plus sofer,imi spun femeia ca trebuie sa merg la spital de psihiatrie,ii spun ca nu merg,ma scoate afara femeia din spital,apare un politista zice sa merg ca daca nu imi pune catuse si ma duce, ma urca in masina,ma intreaba unde stau sa anunte familia, ma duc singura, fara insotitor laTG Mures, acolo stam la rind, sa iasa pacientul care era in cabinet, femeia de la smurd intra cu mine, da medicului cartea de identitate a meal si fara sa spuna altceva, fara sa dea analizele ce le-am facut, sau alte acte ca m-a adus si ea sa ia alte acte ca m-a lasat in spital, pleaca.II spun la medic ca am fost adusa fortat, medicul nu zice nimic, cheama doar o ingrijitoare, care ma ia da duce intr-un salon, ma lasa singura , fara sa ceara hainele sau sa-mi zica ceva despre ce urmeaza, ma pun pe pat si mi se rupe filmul...ma trezesc...un barbat linga mine la costum bleumarin,eu ma intind in pat intricou doar,mi se rupe filmul...ma trezesc ...alt salon,imbracata in pijama.Mi se spune ca sa imi iau lucrurile ca ma muta in clinica II.Pe externare scrie internare in reim de urgenta clinica II.In martie nu ma mai duc la servici,fara sa stiu mi se extrage concediu medical tot de la doctorul psihiatru,mi se depun la angajator.Ce fac?