avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa studio de videochat ca si model?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa studio de videochat ca si model?

Buna ziua , lucrez la un studio de videochat ca si model , as dori sa renunt si sa incep independent in aceasta industrie , pe internet nu prea am gasit informatii suficiente pentru a sti pasi legali 100% , care sunt optiunile pe care le pot alege (SRL,II,PFA) sa-mi ofere legalitate 100% si cu cel mai mic impozit ? Multumesc frumos . O zi placuta va doresc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
SRL. Pentru PFA va trebuie un certificat de calificare, care pentru videochat n-am auzit sa existe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt model independent de videochat si doresc sa declar veniturile adidana86 adidana86 Buna dimineata! Am gasit site-ul dumneavoastra pe internet si as dori daca se poate sa ma ajutati cu unele informatii. Eu sunt model independent de videochat ... (vezi toată discuția)
Intrebare studio videochat Georgeviz Georgeviz Buna ziua, As dori sa obtin cateva informatii in vederea deschiderii unui studio de videochat de apartament. Precizez ca vreau ca activitatea sa fie ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid o afacere de tip videochat sau de furnizare filme pt adulti online Nadd Nadd Doresc sa deschis o firma in RO care sa furnizeze pe un site servicii de videochat si/sau filme pt adulti si nu gasesc conditiile legale pentru acesta. Am ... (vezi toată discuția)