avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto proprietar decedat, lipsa acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto proprietar decedat, lipsa acte

Buna ziua! Problema este urmatoarea: tatal meu a decedat anul trecut. Avea in posesie un auto Oltcit din 1992, depozitat de multi ani in curte in stare avansata de "descompunere". Are numere, a fost platit impozit anual, doar itp, rca etc nu au fost facute de multi ani. Problema e ca nu putem dezbate succesiunea, pentru ca singurul act pe care il avem este factura cu care a fost cumparata. Nu gasim nici talonul, nici CIV, cel mai probabil au fost ratacite cu mult timp in urma. Duplicate nu putem obtine intrucat nu suntem proprietari...doar la finante apare atat pe numele tatalui, cat si pe al mamei. Dorim sa o radiem, si sa o dam la remat dar ne aflam intr-un impas. Orice sfat e binevenit in a descurca itele problemei. Multumiri!
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2024
BIoana., utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:13, 5 Martie 2024
Solicitatioficial la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto pe propria raspundere motivand cu situatia expusa

Alte discuții în legătură

Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la financiar, ... Mgsgeorge Mgsgeorge Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la Financiar, menționez că nu am acte de vînzare cumpărare sau alte documente dar știu sigur că ... (vezi toată discuția)
Radierea autoturismului fara acte de proprietate Dinescu Adriana Dinescu Adriana In urma decesului tatalui meu(an 2007,mama fiind decedata in 2002),am facut ca unic mostenitor, actele succesorale .In cadrul acestora am solicitat sa fie ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)