avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fac videochat, dar e ceva ce fac in timpul liber ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fac videochat, dar e ceva ce fac in timpul liber pentru ...

Buna! Fac videochat, dar e ceva ce fac in timpul liber pentru bani de buzunar de doua luni. Am incasat 280 de euro din noiembrie pana in ianuarie. Trebuie sa platesc taxe daca continui tot in timpul liber, fara sa lucrez un numar de ore? Nu am declarat nimic momentan. Pot cere un contabil online? Ce ar trebui sa fac? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legalitate studio online hostessing (videochat) stansted stansted Buna ziua. Prin intermediul acestui post doresc sa apelez la expertiza dumneavoastra, atat din punct de vedere juridic, cat si contabil, pentru a intocmi ... (vezi toată discuția)
Salariu contabil anonim anonim domnul care ofera 200-300 mii lei uita ca probabil suma asta nu-i ajunge cand da o fuga in timpul programului la o intalnire importanta ( a se citi la o bere ... (vezi toată discuția)
Activitate economica fara autorizatie automtics_rules automtics_rules Buna ziua, am avut ceva venituri din publicitate pe internet pe care le-am declarat la anaf ca si persoana fizica(neautorizata). Mai nou am auzit de la un ... (vezi toată discuția)