avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei T

Activitate Andrei T



Acest lucru inseamna ca intimata va primi o citatie in care este mentionat faptul ca se acorda un nou termen pentru ca dvs. sa va puteti angaja un aparator. Termenul respectiv va fi trecut pe citatie
Răspuns la discuția Recurs pierdut!
se poate face constestatie in anulare, dar cazurile in care se poate introduce o asemenea cale de atac extraordinara sunt limitate. Vezi art. 317 din Codul de procedura civila
Răspuns la discuția contestare pv depasire viteza
Aparatul radar, conform normelor metrologice, are o funcţie de autotestare care se face automat la fiecare pornire a aparatului. Cât timp în partea stângă jos a fotografiei apare litera „T” aparatul radar nu şi-a terminat autotestarea şi conform normelor măsurătorile nu pot reprezenta probe pentru aplicarea legislaţiei rutiere.
De asemenea, tot conform normelor metrologice, poliţiştii nu au voie să folosească aparatul radar scos de pe suport deoarece nu se respectă unghiul de incidenţă şi nici nu au voie sa folosească un paravan pe care să-l ridice la apropierea autovehiculului.
Acestea sunt valabile pentru toate radarele vechi
Răspuns la discuția Amenda rovinieta
Daca in 30 de zile de la INTOCMIRE nu vi se comunica Procesul Verbal amenda se prescrie.
Răspuns la discuția comercial-penal
in cazul in care se incepe procedura executarii silite pe baza acelui bilet la ordin puteti face o contestatie la executare in care veti demonstra prin extrase de cont ca ati achitat 40% din suma inscrisa pe bilet. Incidentele la plata cu Biletele la Ordin sunt des intalnite si nu reprezinta neaparat o urmare a intentiei de inselaciune.
criza economica nu este un caz de forta majora
Biletul la ordin lasat drept garantie la o societate poate fi girat de c[tre aceasta la o terta societate???
Va multumesc anticipat
un debitor are o datorie care s-a prescris, dar semneaza un extras de cont prin care confirma ca are respectiva creanta. pot sa mai demarez procedura somatiei de plata daca a recunoscut debitul, fie el si prescris?
Va multumesc anticipat
Ce reprezinta Biletul la Ordin stipulat fara protest? In cazul refuzului la plata din lipsa disponibil pot solicita investirea cu formula executorie a unui asemenea instrument de plata?
Va multumesc anticipat
inaintea popririi conturilor unei societati nu era necesara trimiterea unei somatii prin care sa se puna in vedere achitarea sumei urmarite?
Va multumesc anticipat