avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate florinat

Activitate florinat

Buna seara,

La incheierea contractului de vanzare-cumparare avand ca obiect un imobil este posibil ca suma obtinuta poate fi virata 50%in contul unui proprietar si 50% in contul celui de-al doilea?
Va multumesc
Va multumesc frumos. Perfect!
Buna ziua,

Am si eu o intrebare, va rog: in cazul unui imobil detinut in copropietate de catre soti, unul dintre soti ii poate face celuilalt o procura notariala in cazul vanzarii locuintei, pentru a nu mai fi necesara prezenta ambilor?

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Acces dosar penal
Va multumesc frumos. O seara placuta
Buna ziua,
As dori sa stiu in cazul unei ucideri din culpa, eu ca si absolventa de drept, dar fara sa profesez in domeniu, pot avea acces la un dosar penal al unei persoane din familie pentru ucidere din culpa?
Si, de ce, in mometul in care nu se prezinta avocatul din oficiu, tot ceea ce face judecatorul este sa dea un nou termen? Pot sa fac ceva in acest sens, gen sa aduc probe la dosar, etc si sa tin locul aparatorului?
Răspuns la discuția Declaratii dupa infiintare PFA
Cu mare plcere, luni o sa ma duc la ei si vad ce urmeaza. Si eu sunt la fel de bulversata, la 095 nici nu mai trebuie cazier, doar se completeaza Anexa cu datele PFA-ului.
Un week-end placut.
Răspuns la discuția Declaratii dupa infiintare PFA
091 se depune obligatoriu tocmai pentru a putea face operatiuni intracomunitare, eu asa am inteles, asa m-a sfatuit si contabilul, am depus declaratia, am obtinut un certificat pe care am un cod cu RO in fata si pe care-l voi folosi doar pe facturile catre UE si am depus si Decl.095, iar in 3 zile trebuie sa-mi elibereze o Decizie, te anunt dupa ce ajung la Admin . fin.
Răspuns la discuția Declaratii dupa infiintare PFA
Decl de inregistrare ca abia m-am inregistrat.
Răspuns la discuția Declaratii dupa infiintare PFA
Buna seara,
Am fost la Finante pt. depunerea decl. 095, iar eu bifasem la date de identificare a contribuabilului - persoana neimpozabila pentru ca sunt neplatitor de TVA. D-na de la ghiseu mi-a sters si mi-a bifat optiunea "persoana impozabila", este corect?
Stie cineva de unde rezulta expres faptul ca eu sunt neplatitoare de TVA ?
Va multumesc
Buna seara,
Vroiam sa completez ca am fost azi la Finante si mi-au spus ca nu mai trebuie anexat la Decl. 095 si cazierul judiciar, am platit degeaba taxa de 10 lei la Trezorerie si timbre.
Tot azi mi-au eliberat si codul pt. TVA, scrie Codul de identificare fiscala si are RO in fata.
Maine depun si Decl 095 si apoi pot factura catre client UE linistita. O ultima intrebare: pe factura va aparea ceva de genul: "inregistrat in scopuri de TVA, conform art. 153 ^1 Cod Fiscal".?