avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan.bogdan

Activitate bogdan.bogdan

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiam ca periada de proba e de 90 de zile, nu stiu de ce aveam impresia ca e de 30 de zile.
Daca e de 90 de zile e super ok, ca el a inceput pe 22.01 si a terminat pe 16.04 Deci ne incadram.

In rest totul are ok, contract etc.

O sa ii trimit prin posta deciza de incetare.

Va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua si multumesc pentru raspunsuri!

Prima plata - cea efectuata inaintea inregistrarii contractului nu este foarte mare.

Doresc sa stiu daca celelalte efectuate dupa incheierea contractului, tot din contul meu personal,pot fi aduse in discutie in cazul unei eventuale actiuni in instanta.
I sa facut incetare, am sunat la contabil. Nu vrea sa semneze decizia de incetare si nici demisie.
Platile s au facut in cont.

La descriere scrie "avans".
Plus ca una dintre plati este o rata a lui pe care i am facut o din contul meu.
Buna ziua!
Detin o mica societate comerciala, in luna februarie am angajat o persoana.
Fiindca mi a cerut bani inca inainte de a incepe activitatea, i am facut un transfer din contul meu personal.
Deasemenea, fiindca imi tot cerea bani saptamanal i am mai transferat diverse sume din contul personal.
Acum doua saptamani a cerut liber din motive personale pana la sf lunii.
Astazi m a anuntat ca nu mai vine la munca dar ca vrea salariu complet pana la sf lunii cand isi va da demisia sub amenintarea ca nu semneaza nimic pana la primirea banilor.

Intrebarea mea: in cazul in care v a actiona societatea in instanta, ma ajuta cu ceva op urile platilor facute din contul meu personal catre dansul? Sau trebuie sa deschid in paralel alta actiune? Sau pot sa mi iau adio de la banii respectivi?...

Va multumesc!
Buna seara, am depus o contestatie la un P.V. intocmit pe nedrept (e vorba de viteza insa eu stiam unde se afla radarul cat si limita de viteza pe sectorul respectiv, in consecinta mergeam regulamentar si atent , cu toate astea am fost oprit imputandu-mi-se o viteza cu 25 km/h mai mare decat aveam - deci dincolo de orice eroare umana sau mecanica. ) si am observat pe portal ca la primul termen s a dat amanare, iar la al doilea scria ceva de niste comunicari, si intampinari facanduse referire la o pagina din dosar.
Cum lucrul asta m a facut curios, va rog sa imi spuneti daca am dreptul de a cerceta dosarul si daca da, ce cale trebuie sa urmez.

Va multumesc anticipat!

Buna ziua!
Ce influenta are aceasta contestatie asupara executarii silite? adica eu am demarata executarea silita, executorul a cerut adrese pt depistarea bunurilor, acestea din urma fiind depistate,

Intimatul a facut contestatie la executare si o contestatie in anulare, mi se pare putin suspect ca la contestatia la executare termenul este peste 2 saptamani iar la contestatia in anulare peste 1 an si 2 luni.

Ce vreau sa stiu este daca pana la solutionarea contestatiei in anulare executarea poate decurge sau trebuie sa asteptam termenul respectiv?

Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția bataie in afara unu bar
Initial m am gandit si eu ca e "doar" o amenda, dar ma gandesc mai bine, din moment ce el imi atrage atentia ca are certificat, clar il intereseaza partea materiala...
Nu stiu in ce cuantum ar putea fi amenda....dar cred ca va conta.

Dar oare fetele carora le puna mana pe fund, nu ar putea depune nici un fel de plangere ?!?
Răspuns la discuția bataie in afara unu bar
@ynocentta
Am sunat la 112, insa pana a venit politia - aprox 10-15 minute - fapta se consumase...

@avocat lascoschi
Martori sunt, minim zece, nu imi fac nici o grija in privinta problemelor pe care le as putea avea, eu chiar am intervenit in incercarea de a aplana conflictul si absolut toata lumea a vazut asta.
Chiar m am opus ideei de ai fi aplicata "o corectie" de catre diversi binevoitori sa zicem, dintr un motiv foarte simplu, el a fost impins sa se comporte asa de catre alte persoane...care au interese mai directe - alte discutii - . Insa, cred ca o lectie - pe cale legala - ar merita.
Buna seara,

In urma cu o spatamana, un individ agresa persoanele din barul pe care il administrez (punea mana pe fund fetelor, darma sticle de pe masa etc)

Eu m am dus sa il dau afara, moment in care el a lovit fara nici un motiv o alta persoana.
L am dat afara insa el tot vroia sa se intoarca, persoana lovita a iesit de asemenea si s au luat la bataie (agresorul recalcitrant a inceput sa loveasca primul)
In altercatie a fost implicate mai multe persoane, iar eu tot incercam sa ii despart.

La un moment dat se mai bateau doar agresorul initial si cu un alt individ, eu ma tot bagam printre pumnii lor sa ii despart, insa agresorul - care isi cam lua bataie- se tot intorcea,tot nu reuseam sa il fac sa plece...
intr un final am reusit, insa era plind e sange.

Acum , agresorul, mi a transmis ca si a scos certificat medico legal, ca are 15 zile de ingrijiri medicale si sa il contactez.

Eu stiu ca nu am lovit pe nimeni si cu siguranta martorii pot confirma, ma deranjeaza insa ca Nesimtitul asta, vinovat de tot scandalul, care a mai si pornit bataia se considera victima.

As vrea sa stiu cum pot sa il pedepsesc pe cale legala, ce am de facut? mentionez ca nu am depus nici un fel de plangere.
Buna dimineata! Am castigat un proces, iar mai apoi recursul depus de partea adversa si cred ca voi fi nevoit sa ii execut. As vrea sa stiu daca e ceva de facut pana la redactarea sentintei astfel incat partea adversa - persoana fizica,sa nu "isi aranjeze" proprietatile?