avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate Sheicul

Activitate Sheicul

Va multumesc pentru raspuns. Intradevar este un proces costisitor si fff spinos, cu toate ca........... odata ce se constata dreptul de proprietate asupra bunului construit, automat devenim si proprietari (SUPERFICIARI) asupra terenului, ok nimic de spus in privinta sultei de folosinta a terenului ca si cale de acees la proprietatea noastra, pe care in timpul procesului voi solicita instantei iesire-a din indiviziune, acesta, constructiea putand fi partajata in natura, problema se pune cat din cota indiviza mi-ar reveni mie functie de aportul adus???
In urma cu 10 ani, m-am casatorit cu o ...... ce avea dintr-o alta casatorie 2 copii minori (ramasi orfani de tata), astfel ca mi-am asumat intreaga responsabilitate ca un adevarat parinte, in urma casatoriei a rezultat un copil ce azi are varsta de 9 ani, in toata aceasta perioada am construit fara forme legale un imobil pe terenul proprietatea soacrei, azi ca urmare a neintelegerilor in ceea ce priveste bunul construit in sensul de a il pune in legalitate , de a se face iesire din indiviziune, gasirea unei metode de a trece imobilul in proprietatea celor trei prunci,astfel ca noi soti si parinti ai celor mici sa devenim procuratori de fonduri, admin istratori de bunuri pana la implinirea varstei de majorat a celui mai mic dintre copii si cu o clauza de UZULFRUCTVIAGER o clauza ce ne-ar da dreptul de a ramane in imobil pana la data decesului, astfel avand si eu un drept legal la bunul construit, soacra si sotiea au hotarat sa ma deposedeze de acesta si nu numai astfel ca au gasit de cuvinta ca printr-o hotarare de divort sa m-a alunge din imobil.
In aceste conditi am deschis un proces in baza art 111 C.p.c. dat fiind faptul ca nu am gasit intelegere cu niciuna din part, in speta cu proprieetara terenului (SOACRA) mentionez ca: mai am pe rol un dosar in in sensul de a-mi se respecta normele de convietuire sociala si netulburare a posesiei, dat iin faptul ca pot dovedi ca posed continu si neintrerupt bunul construit cu buna credinta din 1999 si pana in prezent, fosta sotie parasind domicilil conjugal inainte de revenirea mea in tara din misiunea ce am executato in teatrul de operati din KOSOVO.
Astept consultanta si dezbatere pe aceasta tema, va multumesc!
..Incepand cu 1999 Oct. am construit ILEGAL pe terenul celei ce mi-a devenit SOACRA ulterior un imobil ce l-am finalizat 100% in 2007. Am cerut punere-a in legalitate si trecerea acetuia pe numele copiilor iar Eu si sotiea mea saa ne rezervam un drept de UZULFRUCT-Viager. de la aceasta cerinta zic eu normala am ajuns la DIVORT. Ce ma sfatuiti si care ar fi procedura sa imi revendic drept de proprietate asupra munci mele? Va multumesc astept contact la tel 0762 305 425 sau sheicul_de_romania@yahoo.com
Răspuns la discuția expertiza judiciara
,,cum pot deschide un subiect????
Am cladit cu palmele mele un palat dintr-un cotet pe terenu soacrei si VREAU sa imi castig dreptu de propietate asupra constructiei,dat fiind faptul ca soatza mea a intentat proces de divort. am facut un autodenunt la directiea inspecti,m-a aflu in posesia unui P_V de constatare si a unui raspuns dat la autodenuntul meu. INTREBAREA mea E: Care sunt urmatori pasi de a m-a pune in legalitate ??? De a intra in drept pe constructie???