Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Bună seara,
Din cauza problemelor de sănătate ale mamei, mă gândesc să mă ocup, legal, de a da meditații.
Elevi am puțini, cam 4-5 pe săptămâna.
Nu știu ce trebuie să fac, pașii de urmat, ce impozite trebuie date...
Vă rog mult sa ma ajutati cu sfaturi!
Cu mulțumiri anticipate,
L.
Bună seara,
Mama mea nu are venituri, si nu a fost la medic in 2017. Totuși, a primit, de la Anaf, înștiințare ca trebuie sa plătească 825 lei. De ce? E obligatoriu să plătească??? Pentru ce???
Mama mea are cateva actiuni la o companie si ar vrea sa mi le doneze mie - printr-un contrat, eventual - caci ea este in varsta si nu si le mai doreste.
Daca este posibil, imi puteti spune cum trebuie procedat?
Multumesc frumos! Eu am terminat si Facultatea de Litere, tot la zi, la 7 ani dupa absolvirea Colegiului Universitar. Sa inteleg ca voi beneficia de asimilarea, ca stagiu de cotizare, a unei singure perioade de studii, la alegere. Nu intra ambele facultati, nu?