avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelastir

Activitate mihaelastir

Multumesc mult pentru raspuns . Am sa aduc la cunostinta comitetului despre acest aspect ca putem sa sesizam primaria si presedintele este pasibil de amenda .
Buna ziua , am citit tot ceea ce ati scris . In blocul unde locuiesc presedintele ales are apartamentul cu chirie de la primarie deci nu este proprietar . Locatarii din bloc nu-l mai vor ca presedinte , dar amenintandu-i cu violente acestia la adunarile generale de frica l-au votat. Ce solutie credeti ca putem avea sa-l inlocuim. Multumesc
Ati incercat sa le cautati in codul de clasificare a mijloacelor fixe si nu le-ati gasit ? Cam greu pentru orice coleg de-al nostru sa stea sa scrie o lista intreaga cu calsificarile pentru cele mai de sus.
Trebuie completate toate formularele pentru ca au corelatii intre ele .
Răspuns la discuția Pasii pentru reactivare firma
daca magazinul a functionat din 2010 pana in prezent si dumneavoastra spuneti ca nu s-au depus declaratiile din cauza contabilei , presupun ca a avut motive .
Trebuie facuta contabilitatea pe aceasta perioada 2010-2012 si deuse toate declaratiile la administratia financiara inclusiv bilanturile cu amenzile aferente ( 500 lei pentru declaratii si 1500 pentru fiecare bilant . Numa dupa aceasta puteti sa depuneti cerere de activare .
Răspuns la discuția TVA la avize
Buna ziua , nu trebuie sa-i puneti TVA .
Avizul ca si formular in sine nu contine rubrica de TVA .

Răspuns la discuția Intocmire situatii financiare ONG
Daca nu ati depus bilantul pentru ong-ul dvs, in primul. rand trebuie sa apelati la un expert contabil pentru a-l semna si intocmi .

www.avocatnet.ro/content/for...

aici aveti mai multe discutii despre intocmirea bilantului.

Exista pe acest forum destul de multe subiecte despre ONG-uri, doar trebuie sa apelati la "butonul" cautare in forum.
Răspuns la discuția Monografie contabila shaormerie
Apelati si la cautare pe forum o sa aveti foarte multe surprize de cate o sa gasiti.

www.avocatnet.ro/content/for...
Probabil vor doar informativ pentru ca stiu ca termenul este in mai. Am avut si situatii in care au cerut raportarile de la iunie si decembrie , le-am trimis si apoi sunau in disperare de cauza ca nu corespund "raportarile "
@radumuresan , unii furnizori cer bilantul si balanta sa vada daca firma este solvabila asta pentru contracte de furnizare pe o perioada mai mare , mi s-a solicitat si mie la vreo 3 firme asa ceva . Vor sa verifice daca nu cumva este vreo firma fantoma sau nu are datoriile platite sa stie daca fac contractul sau nu .