avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Solicitare bilant de catre furnizori inainte de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Solicitare bilant de catre furnizori inainte de publicare

Buna ziua,

unul dintre furnizorii mei solicita prezentarea bilantului inainte de publicarea acestuia.
In ce conditii pot sa-i dau informatiile solicitate? un contract de confidentialitate este sufcient?

multumesc
Cel mai recent răspuns: radumuresan , utilizator 22:38, 25 Aprilie 2013
Puteti sa-i dati bilantul scanat sa nu se poata modificat nimic in el
Din curiozitate care ar fi motivele pentru care vi se soclicita datele din bilant de un furnizor inainte publicarii bilantului?
@radumuresan , unii furnizori cer bilantul si balanta sa vada daca firma este solvabila asta pentru contracte de furnizare pe o perioada mai mare , mi s-a solicitat si mie la vreo 3 firme asa ceva . Vor sa verifice daca nu cumva este vreo firma fantoma sau nu are datoriile platite sa stie daca fac contractul sau nu .
Si eu am intalnit situatii de acest gen la societatile de leasing. Curiozitatea mea era de ce inaintea publicarii? In mod normal se cere dupa ce l-ai depus.
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2013
radumuresan, utilizator
Probabil vor doar informativ pentru ca stiu ca termenul este in mai. Am avut si situatii in care au cerut raportarile de la iunie si decembrie , le-am trimis si apoi sunau in disperare de cauza ca nu corespund "raportarile "

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 formularul 30 bestb bestb Va rog sa ma ajutati!!!!! Formularul 30 \"Date Informative\" s-a modificat. Datele care trebuiesc completate sunt deja in primele doua formulare. Ce fac? Le ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna firma fantoma? Cent Cent Buna ziua, Ce inseamna o firma fantoma? Daca eu am facturi de la o firma activa, de unde sa stiu ca e firma fantoma? Eu verific pe anaf daca e activa la ... (vezi toată discuția)
Este legal? violeta_68 violeta_68 Buna ziua. Am primit o adresa de la o firma cu care colaboram in care ne solicita transmiterea de date financiare si anume balanta si situatiile financiare pe ... (vezi toată discuția)