avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Georgescul Georgeasca

Activitate Georgescul Georgeasca

Răspuns la discuția apel civil
ok..multumesc pentru raspunsuri, dar? in cazul raspunsurilor voastre....daca ambelor parti li se admite apelul... ambele parti platesc taxa de timbru???? luati comparaitv va rog apel in penal...pararea mea e..ca ar fi aplicabile..primul venit..primul servit..
Discuție apel civil
in cazul in care ambele parti procesuale (reclamant si parat) depun apel impotirva unei sentinte, la date diferite, dar in termen legal, al carui apel se judeca?
In speta fiind o actiune in pretentii, unde s-a admis de catre instanta o suma care deja este platita de catre parata, in rest a respins actiunea in pretentii, astfel, parata fiind obligata sa plateasca o suma deja platita.
In cazul in care parata face prima apel, criticand sentinta in sensul ca a platit suma respectiva, demonstrand plata, iar, apelul reclamantilor se depune ulterior celui al paratei, instanta va judeca ambele apeluri ? sau doar primul (adica cel al paratei) ?
Răspuns la discuția expertiza financiar contabila
aici este o problema de ordin demonstrativ si procedural : petenta nu a fost diligenta sa pastreze o copie a demisiei cu fine de primire. a fost de buna-credinta, fara studii juridice, nu si-a imaginat ce turnura vor lua evenimentele,etc . dar depunerea demisiei este demonstrabila ca fapt juridic prin administrarea probei testimoniale.....
Răspuns la discuția expertiza financiar contabila
nimic din cele enumerate , nefiind prezenta dupa demisie.
la sfarsit de an nu era imperios necesar inchidere de an cu inventariere si cu bilant din care trebuiau sa reiese minusurile?..............B-)
avem societatea x srl. societatea detine z autorizatii pt taximetrie. societatea are 2 miliarde rol datorii : finante si etc. exista persoana care preia srl-ul cu datoriile ''care este'', dar dorim sa predam autorizatiile de taxi din cadrul srl-ului altuia, tertis.

cum procedam ?
multumesc pt opinii docte siconcrete
Răspuns la discuția expertiza financiar contabila
angajatorul si-a ''auto-fabricat'' imputarea si i-au desfacut contractul de munca de abia la 9 luni dupa ce angajata isi daduse demisia si nu mai lucra efectiv:asadar au facut inventar dupa 9 luni, au constatat minusurile, au cercetat-o disciplinar , i-au imputat minusurile si i-au desfacut contractul de munca......:O
unei foste gestionare i se imputa prin cercetare disciplinara o lipsa in gestiune constatata printr-un inventar efectuat la 1 an dupa ce isi daduse demisia.

ca sa isi demonstreze nevinovatia ce obiective ar trebui saa propuna pt expertiza contabila?
procurorul nu prea mai participa de multa vreme pe la perchizitii....!!!!!!!!
cu ocazia perchizitiei domiciliare intr-un dosar penal au fost ridicate o serie de bunuri in vederea confiscarii. instantade fond a dispus ca o parte din acestea sa fie returnate, solutie ramasa definitiva actualmente.
care este procedura de urmat in vederea returnarii acestora : bani, bijuterii, etc...?
Răspuns la discuția expertiza tehnica
ok raspunsul, imi corespunde , dar temeiul c.proc.pen privind decaderea partii din dreptul de a face opozitii/supliment/etc la primul termen proce4sual?