Buna ziua, vreau sa va intreb: pentru a putea descarca formularul 392 B, in format electronic ,trebuie sa am un anume program? daca da, cum se numeste?si care sunt pasii de urmat .
Va multumesc.:)
Buna ziua,
Sunt casatorita de 23 de ani,apartamentul in care locuim a fost a socrilor (decedati).De 10 ani din 2005 sotul are certificat de mostenitor pe apartament.Avem un copil major necasatorit.In caz de divort ,mie ca sotie imi revine ceva sau nu?
Multumesc!
Am si eu o intrebare.
Vreau sa fac o succesiune si vreau sa stiu daca notarii au o suma fixa sau costurile difera de la un notar la altul.
Va multumesc.
Buna ziua,
am pierdut titlu de proprietate pe o suprafata de padure si va rog sa-mi spuneti care sunt demersurile si costurile pentru a face un duplicat .
Va multumesc.
Buna ziua,am si eu cateva intrebari.
Detin o suprafata de padure pe care doresc sa o vand ,padurea are titlu de proprietate pe numele mamei mele care este decedata ,tatal este decedat bunicii sunt decedati .Padurea nu este intabulata nu este facuta nici succesiune ,daca eu o vand trebuie sa o intabulez ? sa fac succesiune?care ar fi ordinea ?este obligatoriu sa le fac pe amandoua?care ar fi varianta mai putin costisitoare ?nu pot face un act de donatie ?
Va multumesc pentru timpul acordat.