avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare padure

Buna ziua,am si eu cateva intrebari.
Detin o suprafata de padure pe care doresc sa o vand ,padurea are titlu de proprietate pe numele mamei mele care este decedata ,tatal este decedat bunicii sunt decedati .Padurea nu este intabulata nu este facuta nici succesiune ,daca eu o vand trebuie sa o intabulez ? sa fac succesiune?care ar fi ordinea ?este obligatoriu sa le fac pe amandoua?care ar fi varianta mai putin costisitoare ?nu pot face un act de donatie ?
Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 10:45, 4 Noiembrie 2010
trebuie sa faceti intabularea acelei parcele din titlului de proprietate si apoi succesiunea dupa mama dvs.
pentru intabulare gasiti la ocpi din jud dvs o lista cu autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate magico magico Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune bnykoleta bnykoleta Buna ziua, Daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. Este vorba despre casa in care locuiesc parintii mei; casa a fost construita de catre bunicul meu in anul ... (vezi toată discuția)
Se poate face intabulare, doar cu titlu de proprietate? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Sunt mostenitorul unei case si teren intr-un sat din Salaj. Strabunicii mei au act de donatie din 1942, conform caruia au dobandit ... (vezi toată discuția)