avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate yulya_73

Activitate yulya_73

Buna seara. As dori sa aflu,daca cineva stie sa-mi raspunda,cum se poate face ca un detinut care isi executa pedeapsa intr-unul din penitenciarele tarii ,vrea sa se transfere in alt penitenciar,in alta localitate,judet,etc. Este posibil acest lucru? Cum se procedeaza? Va multumesc. Astept raspunsuri.
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
Buna ziua. Fiti amabili, am intrebat si in mesajele de dinainte,dar nimeni nu mi-a dat nici un raspuns,asa ca voi formula iarasi intrebarea.In cazul in care sotul meu va primi o eliberare conditionata,el poate pàràsi tara? Asa cum am mai spus,noi de 5 ani nu mai locuiam in Romania.Multumesc.
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
Multumesc pt. raspuns. Nu este unul prea "imbucurator" pt. noi,dar nu avem de ales,din pacate. Poate se mai schimba ceva intre timp, intr-un an de zile, poate apare vreo lege noua. O seara buna.
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
As mai dori sa stiu, daca se poate, in cazul unei eliberari conditionate, el poate pleca din tara? Am spus si in mesajele trecute,ca familia sa(copilul si sotia) nu locuiesc in Romania, iar si el este resident intr-o alta tara ca si familia sa. Care sunt procedurile in Romania? Sau regulile? Dar dupa ce isi executa pedeapsa, cum se procedeaza,pt. ca el sa se poata intoarce la familie? Multumesc.
Răspuns la discuția MICA REFORMA ???
Va multumesc pt. raspunsuri. Dupa cate vad sunt foatre multe persoane in situati similare cu a mea, care asteapta acelasi lucru. Dar ce putem face? Decat sa asteptam sa se intample. Pacat de cei care au probleme si sunt privati de libertate, mai ales nevinovati, nimeni nu se gandeste prin ce trec ei si familiile lor. Fiecare cu norocul sau...#-o
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
Buna ziua. Are facuta o perioada de 5luni in anul 2000,arest preventiv,dupa care a durat procesul,timp de aproape 10 ani. Iar in anul 2009,luna septembrie a fost arestat si adus in Romania pt. executarea pedepsei. Din martie 2010 lucreaza si participa la diverse activitati. Deci,care ar fi termenul??? Multumesc.
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
Buna seara. Chiar v-as ruga daca se poate ca cineva,care se pricepe,sa-mi calculeze,cand se face termenul,ca noi sa putem face demersurile necesare. El are un comportament foarte bun, lucreaza, participa si la activitatile din cadrul penitenciarului,de multe ori are recompense,dar nu stim care sunt pasii de urmat si cand ar trebui sa incepem sa-i urmàm. Avocatul actual ne tot spune sa avem rabdare,dar cum noi am mai avut incredere si in alti avocati si n-au fost sinceri, decat ne-au promis una si alta,iar la final nimic nu a iesit cum trebuia,deja acum am devenit suspiciosi si neàncrezatori. Va multumesc pt. sfaturi si pt. ajutor.
BUNA SEARA. FITI AMABILI, AS DORI SA STIU DACA MICA REFORMA AJUTA CU CEVA PERSOANELE CU O CONDAMNARE DEFINITIVA, AFLATE DEJA IN DETENTIE? SE POATE SCHIMBA CEVA IN BINE PT. ACESTE PERSOANE, CARE SUNT LIPSITE DE LIBERTATE??? DACA CER REDESCHIDEREA DOSARULUI PT. UN MOTIV,SAU ALTUL, AR PUTEA REUSII??? MULTUMESC FRUMOS.=D>
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
Multumesc. Dar nu ne intereseaza o intrerupere a pedepsei,deoarece nu l-ar ajuta oricum cu nimic. Dupa cum v-am spus noi suntem plecati din tara de mai bine de 5 ani,pe toata durata procesului(10 ani) am avut tot timpul avocat,dar pana lka urma totul s-a sfarsit rau. Iar daca el si-ar intrerupe executarea nu cred ca ar putea parasii tara pt. a veni sa se trateze aici,alaturi de noi.Asa ca trebuie sa gasim o alta posibilitate ca el sa poata termina cat mai repede cu acest "calvar", ca sa se poata intoarce la familia sa.
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
Va multumesc pt. sfaturi,dar este destul de greu si de complicat. Avocat avem si in prezent,i-am tot schimbat,dar nici unul pana in acest moment nu ne-a dat un rezultat favorabil. Problema este ca noi,familia sa nu suntem in tara(sotia si copilul-minor), iar ca sa stam de vorba cu un avocat care sa ne invete ce si cum trebuie sa facem, ar trebui sa fim acolo,pt. asta e nevoie de timp si bani,ceia ce este dificil in aceste momente de criza.Altfel ramane varianta-telefon,ceia ce nu este nici pe departe metoda cea mai buna,"una vorbim si alta se face".