Hristos a inviat!
Am si eu o intrebare pentru cine ma poate ajuta:la casele de amanet daca nu vand aur ramas in custodie am nevoie de casa de marcat?
Dar de registru de evidenta pentru aur?
Daca cineva ma poate ajuta sa ma lamuresc cu anumite aspecte privind casele de amanet rog mult sa-mi de-a un nr de telefon sau o adresa de email (neaparat cunoscator sau contabil casa de amanet)
Multumesc anticipat.
o vanzare intervenita intre doua persoane(mama si fiica) una dintre ele fiind trecuta pe titlu de proprietate se poate anula daca dovedesc ca titlu a fost eliberat gresit pe numele unei singure persoane? ex pe cererea de eliberare a titlului de proprietate sunt doua semnaturi iar titlul este eliberat doar pe numele unei singure persoane.A si avea castig de cauza ?Semnatura celei de doua persoane poate fii dovedita dar cea de a doua persoana este decedata .Prin urmare nu s-a facut succesiune nici dupa sot care a decedat primul nici dupa copil iar mama a mostenit prin titlu o suprafata care nu era a ei (terenul era dat de bunicii sotului nu cu contract de vanzare cumparare) iar mama acum a facut acte celui de al doilea copil astept raspunsuri iar daca primesc raspunsuri favorabile poate si un avocat