avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general case de amanet
Discuție deschisă în Contabilitate în general

case de amanet

Hristos a inviat!
Am si eu o intrebare pentru cine ma poate ajuta:la casele de amanet daca nu vand aur ramas in custodie am nevoie de casa de marcat?
Dar de registru de evidenta pentru aur?
Daca cineva ma poate ajuta sa ma lamuresc cu anumite aspecte privind casele de amanet rog mult sa-mi de-a un nr de telefon sau o adresa de email (neaparat cunoscator sau contabil casa de amanet)
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 16:31, 9 Aprilie 2010
pe linkul urmator o sa gasesti cateva articole cu privire la amanet - [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data încetare cim monicagheorghe monicagheorghe Hristos a înviat! Vă rog frumos să mă ajutaţi cu un răspuns: un angajat a lucrat inclusiv în data de 09.04.2013. Cu 10.04.2013 au încetat raporturile ... (vezi toată discuția)
Tva la casele de amanet cata76 cata76 sunt administratorul unei case de amanet si am o mare neclaritate legata de cum se aplica tva in acest domeniu si la ce se aplica tva ?exemplul meu este foarte ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 0111 - agricultra ioanpfa ioanpfa Bună ziua! Anul acesta am deschis un PFA - domeniul agricultură. Lucrez terenul personal + o mică parte prin contract de comodat de la bunicul meu. ... (vezi toată discuția)