avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate meduard

Activitate meduard

Răspuns la discuția Responsabil protectia datelor
Dar are camere de supraveghere video , se fac doar procedurile și atât fără desemnare?
Buna ,
La o societate de service auto care are camere de supraveghere video si are 10 angajati este necesara desemnarea unui DPO? Va multumesc !
Răspuns la discuția Codul muncii!!!
Da are dreptul ,avand in vedere ca tichetele sunt un fel de beneficiu la salariu ,Legea nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă.,dar v-am spus nu sunt expert
Răspuns la discuția Codul muncii!!!
Buna ziua,Nu sunt expert dar din cate stiu in primul rand firma nu trebuia sa va dea banii pe co neefectuat .'Art. 146 . [efectuarea si compensarea concediului de odihna ]
(1) Concediul de odihna se efectueaza in fiecare an.
(2) In cazul in care salariatul, din motive justificate, nu poate efectua, integral sau partial, concediul de odihna anual la care avea dreptul in anul calendaristic respectiv, cu acordul persoanei in cauza, angajatorul este obligat sa acorde concediul de odihna neefectuat intr-o perioada de 18 luni incepand cu anul urmator celui in care s-a nascut dreptul la concediul de odihna anual.
(3) Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.
Răspuns la discuția DPO
Daca ma mai puteti ajuta .. firma la care lucrez este firma de distributie bauturi cu un nr de 40 de salariati .Este necesar denumirea unui DPO si totodata operatorul (firma)trebuie notificat la ANSPDCP,pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ?
Va multumesc
Răspuns la discuția DPO
Multumesc
Răspuns la discuția DPO
Pentru ca firma m-a trimis la curs ,l-am tinut ,iar ulterior am aflat ca nu pot tine pentru ca se intra in conflict de interese ,si cred ca multi angajatori au trimis la curs angajatii cu aceasta functie .In cazul asta ce este de facut ?? Multumesc
Discuție DPO
Buna ziua,
Daca sunt inspector resurse umane ,pot fi si responsabil cu protectia datelor cu caracter personal(Data protection officer -DPO) in acelasi timp?
Multumesc
Buna ziua.Este obligatoriu ca o societate de distributie marfa sa aiba sef coloana auto?
Multumesc
Buna ziua,
Persoana care tine locul celui care intra in concediu de odihna trebuie sa i se faca act aditional modificare loc de munca?Pentru ca in situatia mea de fata cel care tine locul ,activitatea lui se desfasoara in judet(manipulant marfa distributie)iar cel care a plecat in concediu e la alt punct de lucru al firmei .
Va multumesc