avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Activitate Ion Popescu-Bumbesti

Activitate Ion Popescu-Bumbesti

Buna seara.
Nu mai pot deschide nici una dintre intrebarile niciunei categorii.
De ce?
Buna ziuia.
Am avut pe rolul ,,Judecatoriei Private”un dosar in care,Primarul comunei unde detin un teren ,vrea sa-mi ia din acel teren o suprafată care nu a fost trecuta in registrul agricol,de catre bunicul meu.Eu sunt proprietar din 2007,cu contract de vanzare-cumparare de la tatal meu.Pentru ca la acest proces,reclamantul vrea anularea partiala adeverintei de punere in posesie,eliberata tatalui meu - anteriorul proprietar,nu m-am prezentat niciodata si nu am avut imputernicit la dosar,cu toate ca am fost chemat,dupa 6 luni de la incepere.Cu toate acestea,in numele meu s-au facut amanari ale termenelor de judecata,chiar in vederea incheierii unei tranzactii. A fost admis in dosar primarul comunei atat ca reclamant,cat si ca parat-presedinte al comisiei locale. in cea din urma calitate a cerut si obtinut amanarea judecarii. De asemenea pe site-ul Judecatoriei nu s-a scis nimic din momentul in care judecatorul s-a hotarat sa se pronunte(12 zile),pana la pronuntare-el detine si functie in conducerea Judecatoriei.Pentru aceste ,,amanari suspecte”am facut plangere ce a ajuns la C.de Apel.Aici,procurorul nu a dorit sa ia in seama decat o singura cerere de amanare,dipunand NUP.Eu am posibilitatea de a face plangere superiorului acelui procuror.Dar seful a contrasemnat ordonanta subalternului.Ce sens are?
Cel care înmaneaza o cerere catre judecator intr-un proces,pentru altcineva,nu ar trebui sa aiba o imputernicire? Unde pot gasi dreptate,in defavoarea acestor inamovibili comunisti? Consider ca judecatorul a stiut de la inceput ce vrea sa faca,dand consistenta dosarului cu situatii de amanare ilegala,dupa parerea mea.
A anulat,la final totul,chiar daca nu i s-a cerut decat anularea partiala.=D>
Va multumesc.
Va rog sa-mi spuneti cui sa ma adresez pentru a face plangere impotriva unui procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel.
Bun gasit.
Am o hotarare definitiva,executorie impotriva SC ..............
Pentru ca societatea are sediul in Bucuresti,as dori sa gasesc un executor,fara sa mai plec din Tg-Jiu.
Se poate face un asemenea angajament ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Amenda pentru centura
Nu,domnule.
Rubrica pentru semnatura ”Contravenient” si ”Am luat la cunostinta”sunt in acelasi chenar,in partea dreapta-jos a PV,o treime din latimea PV .Este un chenar mai mare,impartit in trei.In sanga semneaza agentul,la mijloc-martorul... :surrender:
Răspuns la discuția Justitie adormitã!
Cu respect,
Vă multumesc!
Sa stiti ca este de notorietate,in zona,faptul ca anumiti judecatori sunt ”spagari”dar,pana nu ajungi sa dai piept cu obtuzitatea sistemului,nu poti crede ca poate fi adevarat.Sa platim tot mai bine un sistem juridic cuprins,ca mai toate ”structurili”statului,de indivizi necinstiti,pana cand?
Peste toate celelalte sper,ca odata,sa-si primeasca pedeapsa divina
si sa se intrebe:
De ce eu?

Bună ziua!
Am cumparat de la tatal meu,un teren,mostenire de familie,in 2007,in suprafata de aprox.1ha..Pe acel teren,la un capat,se afla o cismea ce apartine domeniului public(12 mp).Actualul primar,un fost militian,cu 10 clase,a cerut in instanta anularea partiala a adeverintei de proprietate,pentru faptul ca bunicul meu nu a avut declarata toata suprafata(- 4000mp).Pe suprafata unde se afla cismeaua,tatal meu a primit Titlu de Proprietete,in anul 2003.La intabulare terenului,in 2007,pentru ca suprafata masurata era mai mare decat cea din titlu,a fost cerut,la primarie,un document pentru diferenta de teren.A fost eliberata o adeverinta de proprietate si am facut actul de vanzare cumparare.
După doi ani,actualul primar a pus ochii pe suprafata respectiva,a inaintat actiunea in instanta,si vrea o parte a terenului care are deschidere la drumul local.
Cautand avocat pentru a ma reprezenta,am aflat ,nu cu prea mare surprindere,de la mai multi avocati,ca nu doresc sa ma reprezinte,acolo fiind o ”Judecatorie particulara”-este vorba de Judecatoria Novaci,Gorj.
Am gasit la pagina 88 a dosarului in care am fost introdus in cauza si eu,dupa 6 luni,o cerere de amanare a procesului in care se scria”Subsemnatul St.Ion(adica eu)-fara numele de familie,un fals nescris de mine si nesemnat de mine,pentru ca nu m-am prezentat niciodata la acel poces si nu am inputernicit pe cineva sa ma reprezinte.
Cui ma pot adresa penru aceste abuzuri,savarsite sub oarba supraveghere a unui judecator,despre care oamenii nu se feresc sa vorbeasca ca este de vanzare ?
Va multumesc,
va rog sa ma scuzati ca am scris cam mult.
Răspuns la discuția Amenda pentru centura
Vă mulțumesc,pentru răspuns.

De ce nu există rubrică,pe procesul verbal,pentru cea de a doua semnătură-la care faceti referire.

Rubrica pentru semnatura Contavenient
si
Am luat la cunostinta

sunt in acelasi chenar,unde ar trebui sa mai semnez înca odata ?
Va multumesc.
Am fost amendat pentru faptul ca agentul a trebuit sa mearga pana la masina mea cateva zeci de metri.Dupa semnalul pentru oprire efectuat de catre agent,am oprit unde am avut loc,sa nu blochez traficul.Agentul si-a ales locul de panda pe trecerea pentru pietoni,drum cu doua benzi si linie continua in zona respectiva.Prima banda a fost ocupata,si de masina organelor,pe trecere.A venit agentul la mine,spunandu-mi ca ma sanctioneaza pentru centura.Am avut si martor care a vazut ca purtam centura.Cu tupeu,agentul s-a intors cu PV si a insistat sa semnez.Eu am cerut sa completez rubrica”Mentiuni”,el o tinea pe a lui-sa nu- invat eu pe el.Am facut mentiuni pana la urma,dupa care am semnat procesul verbal la rubrica”Contravenient,Am luat la cunostiinta” .Dupa acestea,agentul a mai cerut sa mai semnez o data in partea dreapta-jos.Am refuzat,si drept rezultat,agentul a scris pe procesul verbal ca ”refuza sa semneze pentru primire”,si nu mi-a dat procesul verbal,cu toate ca PV este semnat.Nu cred ca a fost corect,dealfel parerea mea despre marea majoritate a agentilor este nerecomandata minorilor.
A ajuns seful IJP Gorj,un fost subofiter,despre care se spune ca a avansat pentru ca a luat o palma de la Miron Cozma,la mineriada.
Întrebarea la care v-as ruga sa-mi dati un raspuns avizat,este dacă ”contravenientul”mai trebuie sa semneze a doua oara pe acelasi PV,sub locul special destinat,daca doreste inaltimea sa,agentul.Am contestat PV.
Va multumesc !
Răspuns la discuția Pãcãlit de ”Flamingo”.
Cu respect,
Va multumesc,pentru raspuns.