Am cumpărat un calculator de la ”Flamingo”,pe 19.12.2005 cu peste 30 milioane de lei.Acesta avea o garantie de 120 de luni.Conform certificatului de garantie ,la 3 defecte în prima jumătate a perioadei de garantie,aveam dreptul la plata contravalorii produsului.Problemele au început din prima zi.Pentru că sistemul de calcul nu avea OS instalat,abia acasă am constatat că nu are sunet.A doua zi mi-au înlocuit placa de bază.Am crezut că sunt de treabă,nu mi-au dat nici un document însă,pentru înlocuire.La o săptămână calculatorul a început să se restarteze la intervale întâmplătoare,fără comandă.Din acea zi a început calvarul.Au înlocuit placa video,de două ori în aceeaşi zi chiar.Au montat o placă mai scumpă decât cea iniţială,fără a mi cere bani în plus,după ce anterior montaseră o placă video mai ieftină.Au înlocuit tunerul TV.După aceste defecte,si altele, am cerut banii înapoi pe calculator.Flamingo nu a fost de acord cu restituirea banilor .Am cerut ajutorul OJPC Gorj şi pe cel al ANPC.Aceste institutii se învârt în jurul cozii,ca să mă exprim elegant,aparand interesele firmelor,nu pe cel al cumparatorului.Au inventat ca de vina ar fi faptul ca nu am cumparat monitorul tot de la Flamingo,de exemplu.După plangeri repetate,amanări si minciuni ale celor de la ANPC si OJPC Gorj,am hotarat sa merg în instanta.Aici alta brambureală,nu stiau nici Judecătoria,nici Tribunalul care este competent să judece cazul.A hotărat CA Craiova,a judecat Judecătoria,avocatul juca la două capete,Flamingo a facut recurs,am schimbat avocatul şi,în sfarsit,am câstigat si recursul,după doi ani.Pe 12 octombrie 2009,irevocabil,au respins recursul celor de la Flamingo.
Vă rog sa mi spuneti cum pot sa cer banii celor de la Flamingo? Direct sau prin executor? Vă multumesc .
Cel mai recent răspuns:
Carmen Muraru , Avocat
08:13, 11 Noiembrie 2009