avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Hai sa-i executam !
Discuție deschisă în Executare silită

Hai sa-i executam !

Bun gasit.
Am o hotarare definitiva,executorie impotriva SC ..............
Pentru ca societatea are sediul in Bucuresti,as dori sa gasesc un executor,fara sa mai plec din Tg-Jiu.
Se poate face un asemenea angajament ?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2010
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:54, 24 Noiembrie 2009
cautati pe internet unul si el va va indruma cum sa procedati fara sa plecati , prin posta.
acest forum nu e nici antitepari.ro si nici vrajutorul.ro. Mi se pare lipsit de atica sa spuneti numele firmei. Aveti litigii, spalati-va rufele in familie. Chiar daca va simtiti indreptatit sa faceti cunoscut faptul ca v-au creat prejudicii si acum trebuie sa plateasca.

:offtopic: interventie moderator

User Ion Popescu

Deoarece pe acest forum se discuta despre situatii/spete/solutii la diverse subiecte puse in discutie si nu despre persoane, fie ele fizice sau juridice, cum este in situatia expusa de dvs., va rog frumos ca pe viitor sa nu mai folositi nume /identitati ale persoanelor implicate.Ar fi de preferat sa va editati si mesajul in acest sens.
Va multumesc anticipat.:)
Nafets a scris:

acest forum nu e nici antitepari.ro si nici vrajutorul.ro. Mi se pare lipsit de atica sa spuneti numele firmei. Aveti litigii, spalati-va rufele in familie. Chiar daca va simtiti indreptatit sa faceti cunoscut faptul ca v-au creat prejudicii si acum trebuie sa plateasca.

De acord cu dvs., doar ca de obicei astfel de firme se tarasc prea mult prin noroi singure ca sa mai fie afectate in vreun fel de prezenta denumirii lor pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare judecatoreasca Capatana Ionut Capatana Ionut buna ziua am si eu o problema.Saptamana trecuta prietenul meu s-a trezit la usa cu o somatie de executare silita pentru un credit care l-a facut acum ceva ani ... (vezi toată discuția)
Datorie societate produse cosmetice preluata de societate recuperari creante gabriela28 gabriela28 buna ziua,am si eu o datorie la avon si de 5 mil si acum am inceput sa primesc somatii de la credit express,le\'am spus ca nu dispun de banii necesari pt a ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca-intoarcere executare magdalenacucu magdalenacucu Buna ziua, ce inseamna primirea unei citatii in care se mentioneaza ca sunt citata in calitate de parat de angajator (mentionez ca am castigat un proces cu ... (vezi toată discuția)