avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate locatar11

Activitate locatar11

Pentru ca mi-a facut scandal inca de cand m-am mutat, batea la usa de fiecare data cand nu ii convenea ceva, a facut scandal ca de ce am instalat plinta etc.
Cand ne-am mutat, apartamentul avea usa mutata mai in fata cu 1 metru si ceva. A urlat ca el nu suporta asta si sa daram usa, sa o mut in locul original. Am facut-o si pe asta, desi a presupus spargerea unei grinzi din fier beton, ceea ce a durat vreo 4 ore, certuri cu alti vecini, ca fac zgomot, mizerie, muncitori tinuti peste program etc.
Acum vrea el sa isi faca intrare prin sufragerie, sa sparga zidul si sa isi puna usa tot pe peretele lui, dar bineinteles, fara sa ma intrebe si pe mine.
Poate trece peste cuvantul meu, mergand direct la asociatie?
Peretele pe care il sparge el nu este alipit de apartamentul meu, ci este vis-a-vis, la 1 metru, dar eu sunt singurul vecin pe orizontala.
Buna seara,

Locuiesc la bloc si impart un hol lung cu un vecin. El doreste sa isi mute usa la aproximativ 2 metri mai in lateral, dar tot pe peretele lui.
Poate face acest lucru in cazul in care eu nu sunt de acord?
Noi avem asociatie de locatari iar el ocupa o oare-si-ce functie de administrator adjunct si ma tem ca poate influenta decizia administratorului si presedintelui de bloc, deci la administratie nu ma pot duce sa intreb.
Exista vreo modalitate sa ma opun? Credeti ca poate obtine autorizatia de constructie in cazul acesta?
Multumesc pentru raspunsuri.
Vecinul de langa mine vrea sa isi mute usa de la intrate pe peretele de la sufragerie. Mie nu imi convine, deoarece tot zgomotl se aude din camera copilului.
Avem asociatie de proprietari, se poate discuta acolo? Ma pot opune direct, sau daca obtine acordul majoritatii ii poate da bataie?