avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate kun.ovidiu

Activitate kun.ovidiu

Dacă am PFA neplătitor tva in sistem real trebuie să completez factura electronică?
Mulțumesc!
Buna ziua!
Am cumparat o casa cu,curte constructie anii 1980.Vecinul are o constructie anexa(bucatarie de vara) care are un perete in prelungirea gardului de hotar.Eu vreau sa cunstruiesc un garaj lipit de anexa vecinului fara sa las distanta dintre constructii(0,6m) avand si spatiul curtii mai mic.
Cum se procedeaza legal ca sa nu am probleme ulterioare.
Va multumesc!
Constructia era lipita de alta(doua ateliere),eu am cumparat casa parintilor si am demolat atelierul iar fiul a ramas cu atelierul cu un perete ne tencuit.
Multumesc.
Am un vecin care are o constructie cu un perete exact pe linia de hotar intre proprietati.Va rog sa-mi spuneti daca exista baza lega la prin care sa il pot obliga sa-si aranjeze peretele(tencuit,schimbat cetarne la tigle sa nu curga apa de pe acoperis la mine in curte.
Va multumesc!
Discuție ISCIR
Pentru un compresor de 200 litri am nevoie de autorizatie ISCIR?
am permisul suspendat pentru 60 zile.Pentru reducerea termenukui la 30 zile se poate da un test la politie 13 din 15)Daca nu se ia din prima de cate ori se poate da in cursul unei luni?
Buna ziua.
Am iesit din indiviziune si m-am adresat judecatorului pe motiv ca nu m-am inteles cu fratele in privinta vanzarii casei mostenite de la parinti (fiecare are 1/2 parti).Prima licitatie a judecatorului a avut loc si nu s-a vandut A doua licitatie este pe 24.06.2019 iar pretul scade ccu 25%.
Intrebare:
Daca nu se vinde nici acum,pretul va scadea in continuare si pana unde? Nu exista o limita?
Va multumesc.
In declaratia unica la obiect de activitate principal;alte activitati profesionale si stiintifice,categoria venit-prestari servicii cu venit in sistem real sub salarul minim pe economie lunar,la completarea declaratiei s-a generat plata asigurarii de sanatate de 2.280 lei (10% di salarul minim conform legii).
Cand sa platesc la ANAF m-i s-a cerut sa achit suma de 1140 lei.
Este in regula s-au v-a trebui sa platesc diferenta in 2019?
Va multumesc!