avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am cumparar o casa cu,curte constructie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am cumparar o casa cu,curte constructie anii 1980.Vecinul ...

Buna ziua!
Am cumparat o casa cu,curte constructie anii 1980.Vecinul are o constructie anexa(bucatarie de vara) care are un perete in prelungirea gardului de hotar.Eu vreau sa cunstruiesc un garaj lipit de anexa vecinului fara sa las distanta dintre constructii(0,6m) avand si spatiul curtii mai mic.
Cum se procedeaza legal ca sa nu am probleme ulterioare.
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
kun.ovidiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:53, 22 Septembrie 2020
Va apucati de construit dupa ce obtineti autorizatie de construire. Pentru eliberarea autorizatiei de construire vi se va solicita acordul vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie anexa pe linia de hotar! Manesscu Manesscu Va salut! In 2004 am construit o anexa, o bucatarie de vara pe linia de hotar, avand acordul verbal al vecinului care la randul lui a construit si el un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)
Distanta minima legala intre hotar si peretele casei cristian_64 cristian_64 Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)