avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate siminacotoi

Activitate siminacotoi

Răspuns la discuția CEDO
asadar procedura cedo presupune audieri in procedura pe fond,in sensul ca: Camera poate tine o audiere publica cand se fac referiri la fondul cauzei. dupa ce Camera a decis sa admita cererea poate invita partile sa prezinte probe suplimentare si sa depuna observatii scrise. eu asta nu intelegeam,presupune sau nu prezenta in persoana a petitionarului? sau acesta isi executa pedeapsa si toate aceste mijloace pot fi exercitate de aparator?
Răspuns la discuția CEDO
Audieri la CEDO pe cauza. Steel şi Morris v. Regatul Unit. (cererea nr. 68416/01).
Discuție CEDO
O persoana a fost condamnata la pedeapsa cu inchisoarea printr-o hotarare care poate fi atacata cu recurs. Se face recurs,hotararea nu se schimba. Are 6 luni sa se adreseze cu o cerere individuala Curtii de la Strasbourg. Ce se intampla in aceasta perioada? executa pedeapsa? daca cererea la CEDO este admisa si se fac audieri,partea cum se prezinta daca executa o pedeapsa privativa de libertate?
Răspuns la discuția Mai citeste cineva carti?
dati-mi voie sa zic ca inca sunt multe persoane care citesc.....si nu sunt exceptii cum marea majoritate le vede...poate nu se cauta unde trebuie inca sunt sali de lectura pline....depinde in ce cercuri te "invarti":">
Răspuns la discuția DNA-OPINIE
din pacate e o dubla negatie....de multe ori ipotetica,la noi:))
Răspuns la discuția DNA-OPINIE
:) ma refeream chiar la origine.....adica ca si "institutie",a fost instituita printr-o ordonanta si nu lege organica.....Este totusi o institutie fundamentala a statului. art 131,132 Constitutie.
Discuție DNA-OPINIE
Credeti ca DNAul este o institutie conforma cu Constitutia? Daca nu,de ce nu se ia nici o masura? sau au fost facute sesizari in acest sens la Curtea Constitutionala?:">