avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate viopopa1

Activitate viopopa1

Buna!!!
Cu categoria B se poate conduce un ansamblu de vehicule (autoturism + remorca cu sistem propriu de frinare) si greutatea totala a ansamblului de pina in 3500kg, sau este necesar categoria B+E? Multumesc
Multumesc
DACA SUNT ANGAJAT CU SFERT DE NORMA, BENEFICIEZ DE ASIGURARE DE SANATATE IN PROPORTIE DE 100% SAU DOAR IN PROPORTIE DE 25% ?
MULTUMESC.
La microintreprinderile cu o cifra de afaceri de pina la 100.000€ intr-un an calendarisic, si cu un nr de max 9 angajati, s-a reintrodus (incepand cu 01.01.2011) impozitul de 3% pe venit? Daca da, din ce document rezulta acest lucru?
La vinzarea bunurilor de folosinta indelungata, catre o societate comerciala, s-a eliberat factura si incheiat contract de vinzare cumparare autentificat de un notar. In ambele documente nu este specificat nici un termen de plata, doar suma pt care s-a efectuat vinzarea. A fost achitat un avans, si citeva rate dupa semnarea contractului vc si eliberarea facturii, ar mai fi de achitat inca o parte din suma totala. Doresc sa stiu dupa ce data de la eliberarea facturii si a contractului de vc apare termenul de prescriptie (sau daca apare acest termen) ???
Doresc sa stiu daca a fost prelungita legea privind plata impozitului pe venit (3%) si in anul 2010? Nu am gasit nicaieri oug prin care ramine in vigoare impzitul de 3%. Sau se va plati impozit pe profit (16%) de catre toate firmele?