avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate farkas laura

Activitate farkas laura

Răspuns la discuția Cheltuieli de judecata
Consider că mă simt îndreptăţit să cer daune morale deoarece am fost chemat în instanţă, în decursul timpului pe diferite motive, de aceeşi persoană. De fiecare dată, aceasta a pierdut. M-am săturat să mai merg în faţa instanţei.
Poate aşa se lecuieşte.
Mulţumesc.

Revin,
Cănd se pot solicita daune morale şi care este procedura?. Dacă se timbrează sau nu etc.
Încă o dată mulţumesc.
Bună seara,
Mă reprezint singur pot cere cheltuieli de judecată?.
Dar daune morale?.
Din moment ce s-au "înghesuit" o seamă de specialişti (persoane avizate) să-mi răspundă, mă văd nevoit să trag următoarea concluzie:
1. Cauza se putea dezbate într-un singur dosar;
2. Avocaţii celor două părţi (acuzării şi apărării) s-au înţeles şi cu concursul instanţei, au disjuns dosarul. Motivul ?. Două dosare=două onorarii.
Pornind de la cele concluzionate de către mine, pun următoarea întrebare:
CINE MÃ APÃRÃ DE AVOCATUL PE CARE-L PLÃTESC ªI IMPLICIT DE SISTEMUL JUDICIAR?.
Poate greşesc,
VÃ ROG SÃ MÃ COMBATEŢI.
Aştept totuşi părerea unui specialist.
MULŢUMESC.
Trebuie să revin din nou, deoarece eu după cum aţi observat întrebările le-am pus punctual şi insist din nou să primesc răspunsul exact la ceea ce am întrebat.
În prima postare am prezentat cazul foarte succint şi cred, pe înţelesul tuturor.
Poate nu aţi înţeles întru totul situaţia. Pentru mine este important ceea ce am întrebat deoarece am dubii cu privire la probitatea morală a celor doi avocaţi, al acuzării şi al apărării.
Spun acest lucru deoarece avocatul reclamantei a cerut disjungerea dosarului, iar avocatul meu (al pârâtului) a acceptat acest lucru fără să mă întrebe.
Mai amintesc faptul că procesul pentru modificarea Titlului de Pproprietete s-a finalizat dându-se Hotărâre definitivă şi irevocabilă în favoarea mea (a pârâtului), deoarece acel T.P. a fost anulat într-un alt proces finalizat cu ani în urmă, judecătorul motivând "autoritatea de lucru judecat". În acest moment, deoarece acel titlu de proprietate nu a fost modificat, el fiind nul de drept, nu mai există obiect (dovadă) în dosarul de revendicare.
Atunci în opinia mea pe bună dreptate îmi pun întrebarea era necesară disjungerea?.
Aţi spus că "se pot desparte". Înţeleg că nu este obligatoriu. Adevărat?.
V-aş fi recunoscător dacă mi-aţi răspunde punctual la cele 3 întrebări.
MULŢUMESC,
Bună seara,
Sunt pârât într-un proces având ca obiect fond funciar+revendicare.
În partea cu privire la fond funciar reclamanta solicită modificarea în parte a titlului său de proprietate pentru terenul aflat în litigiu, astfel încât, după modificarea acestuia, T.P. să devină probă în revendicarea formulată cu privire la acest teren.
1.Cauza se poate dezbate într-un singur dosar?.
2.Cine poate cere disjungerea dosarului şi în baza căror motive?.
3. Avocatul care mă reprezintă poate să hotărască singur fără să mă întrebe dacă sunt de acord sau nu cu procedura de disjungere?.
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este adevarat ,ca, daca solicit cetatenia spaniola trebuie sa renunt la cetatenia ramana? Suntem plecati din tara de 8 ani,avem permis de lucru pe teritoriul Spaniei,lucram cu contract de munca pe perioada nedeterminata de 5 ani la aceeasi firma,fiul nostru s-a nascut in Spania,nu am solicitat alocatia din Romania.Am vrea sa obtinem cetatenia spaniola si ni s-a spus ca trebuie sa renuntam la cea romana.Este adevarat ? Va rog sa ma indrumati cu ce am de facut!Va multumesc !
Răspuns la discuția Probleme cu mecanicul
Ma refeream la asa zisul mecanic,care pana la urma pune in pericol atat viata mea cat si a celorlalti participanti la trafic,doar pentru a-si umple el buzunarele!
Răspuns la discuția Probleme cu mecanicul
Am ajuns la aceasta concluzie de curand,ca prea se stricau toate in lant... pe dvs.nu va deranjeaza ca cineva ne fura pe toti,pe noi ca si clienti pe angajati care lucreaza la negru si pana la urma si statul,sau vi se pare corect si normal ca daca ai firma DECLARATA INACTIVA DE FINANTE ,tu sa-ti continui activitatea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!...eu asta incerc sa opresc HOTIA LUI,NU SA-SI CONTINUE ACTIVITATEA SI SA FURE PE ALTII SI NU PE MINE...

Mai revin cu o problema,din cate stiu,daca finatele ti-au declarat firma inactiva atunci tu cum faci reparatii la masini,pentru ca nici cei de la RAR nu ti-u mai dat autorizatie pentru a face reparatii la masini...Durerea dvs.e legata de faptul ca m-am dus eu la el de mai multe ori?......A MEA E LEGATA DE FAPTUL CA NE FURA PE TOTI , SI PE DVS.PANA LA URMA..., si poate azi fac un accident de masina si lovesc pe cineva care se afla din nefericire pe drum..apropo aveti masina?....