avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate magdutza2010

Activitate magdutza2010

Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
magnolie:love1:
Buna seara!
La ultima intalnire pe care am avut-o cu fostul sot,inainte de plecarea lui din tara,am adus in discutie si ce fac cu lucrurile ramase in apartament.El mi-a dat acordul sau de a intra in apartament si de a lua ceea ce e al meu(a lasat cheia apt unui var de-al lui).
Va intreb
-este preferabil sa am un martor strain de familia mea ori a lui in momentul cand imi iau lucrurile? (maine va fi cu mine fratele meu,dar ma gandeam sa cer vreunui fost vecin sa stea in apartament pana imi iau lucrurile.Nu vreau probleme si discutii,imi iau ce e al meu si gata).Sau e mai bn sa chem politia,asfelfiind un reprezentant al autoritatilor nu mai are ce zice.
O seara buna tuturor!!!
PROTESTUL DE LA BENZINARII – in zilele 17,18,19 IANUARIE 2011 – “Dragi Romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI . Dupa asta pretul benzinei/motorinei va SCADEA. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE in zilele de 17, 18 si 19 ianuarie 2011. Sa mergem cu RATB, cu bicicletele, pe jos sau alimentati inainte. Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989.” DA MAI DEPARTE ACEST MESAJ CA SA AJUNGA LA TOATA TARA.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
taraboi
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
oracol
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
atestare
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
oracol
NU SUNT EU persoana condamnata!
În temeiul art. 379 pct. 2 lit. a C .p .p . admite apelul declarat de apelanta – inculpată .... împotriva sentinţei penale nr. ...... pronunţată de Tribunal......... în dosarul penal nr............. Desfiinţează în parte sentinţa apelată, numai cu privire la modalitatea de executare a pedepsei principale şi a pedepsei accesorii aplicate inculpate ......., reţine cauza spre rejudecare şi, în fond: În temeiul art. 81 C .p . dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare aplicată inculpatei ....... În temeiul art. 82 C .p . fixează termen de încercare de 4 ani şi 6 luni. în temeiul art. 359 C .p .p . atrage atenţia inculpatei asupra consecinţelor nerespectării condiţiilor suspendării, prevăzute de art. 83 C .p . În temeiul art. 71 al. 5 C.p. dispune suspendarea executării pedepsei accesorii pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate. II . În temeiul art. 379 pct. 1 lit. b C .p .p . respinge ca nefondat apelul declarat de apelantul – inculpat ....... împotriva sentinţei penale nr....pronunţată de Tribunalul.......... în dosarul penal nr...... Constată că apelanţii – inculpaţi au fost asistaţi de apărător ales. În conformitate cu dispoziţiile art. 192 al. 2 C .p .p . obligă apelantul – inculpat.......... să plătească statului suma de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. În conformitate cu dispoziţiile art. 192 al. 3 C .p .p . cheltuielile judiciare din apelul inculpatei ....... rămân în sarcina statului. Cu recurs în 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publica.
Este vb de fosta amanta si actuala iubita a fostului meu sot si ei urmeaza sa plece maine din tara.Am descoperit ieri ce fel de persoana este si sincera sa fiu nu mi-a picat prea bine,mai ales ca mai e implicata in alt dosar penal.Neavand de a face vreodata cu Codul Penal,am atasat sentinta Tribunalului.
Buna ziua tuturor!
Asa cum arata intrebarea din titlu,nedumerirea mea este daca o persoana condamnata intr-un proces penal,pt evaziune fiscala (este vb de 190.000 RON pe care trebuie sa ii plateasca cf sentintei si inchisoare de 2 ani si jumatate),poate parasi tara.Vreau sa precizez ca dosarul se va judeca (apel) la Curtea de apel BC,iar persoana in cauza urmeaza sa paraseasca tara.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
zarva
O seara buna tuturor!!!