avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Activitate Arghirescu

Activitate Arghirescu

Răspuns la discuția Legitimare
E foarte bun sfatul....cred ca o sa ne gandim de doua ori inainte sa impartim pliante.

Multumesc.
Răspuns la discuția Legitimare
La intrarea in complexul comercial nu ne-a informat nimeni care este regulamentul interior. Am cautat un afis cu acesta, dar, din pacate nu a existat. Avand in vedere acest lucru, am considerat ca este permis prezentarea pliantelor societatilor comerciale din acel complex.
Cat despre puterea firmelor de paza de a legitima pe cine doresc pe un spatiu public, nu am stiut.

In concluzie, neclaritatile mele au o baza si va multumesc pentru clarificari.

Discuție Legitimare
Buna ziua,

Am doua speze si va rog sa ma ajutati sa le clarific: am fost sa impart pliante intr-un complex comercial unde isi desfasoara activitatea numeroase firme. Firma de paza a cerut sa ne legitimam si ne-a informat ca nu avem voie sa mai impartim pliante. Am fost sa vorbim cu reprezentantii societatii care administreaza spatiu comercial si ne-a informat si acestia ca nu ne permit sa impartim pliante.

Intrebarile mele la dvs sunt :
- firma de paza are voie sa ne legitimeze?
- societatea care administreaza spatiul, are voie sa ne interzica sa impartim pliante atat timp cat spatiile comerciale au fost inchiriate catre terte firme? Ex. Dragonul Rosu

Multumesc
Buna ziua,

Am doua speze si va rog mult sa ma ajutati sa leclarificam: am fost sa impart pliante intr-un complex comercial. Aici, firma de paza a cerut sa ma legitimez (sa prezint documentele de identitate)? Au voie sa faca acest lucru?
De asemenea, societatea comerciala care are in administrare complexul comercial are voie sa imi interzica sa distribui pliantele la clientii sai?

Multumesc anticipat pentru ajutor.