avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legitimare firma de paza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legitimare firma de paza

Buna ziua,

Am doua speze si va rog mult sa ma ajutati sa leclarificam: am fost sa impart pliante intr-un complex comercial. Aici, firma de paza a cerut sa ma legitimez (sa prezint documentele de identitate)? Au voie sa faca acest lucru?
De asemenea, societatea comerciala care are in administrare complexul comercial are voie sa imi interzica sa distribui pliantele la clientii sai?

Multumesc anticipat pentru ajutor.

Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 21:04, 16 Ianuarie 2010
Da, normal ca agentii de la firma de paza, in baza unui contract de prestari servicii si a unui Plan de Paza al obiectivului respectiv au un consemn si printre atributiuni au si pe aceea de a legitima, conform legii nr. 333/2003, etc
Societatea comerciala care are in administrare, respectivul complex comercial poate sa va interzica sa distribui pliantele la clientii sai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legitimare Arghirescu Arghirescu Buna ziua, Am doua speze si va rog sa ma ajutati sa le clarific: am fost sa impart pliante intr-un complex comercial unde isi desfasoara activitatea ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii de paza Doina Elena Doina Elena S-a incheiat un contract de prestari servicii de paza cu firma. In fapt, firma de paza a trimis 4 agenti paza sa asigure paza magazinului in 2 ture. Din ... (vezi toată discuția)
Au voie cei de la paza de la o firma la care prestez servicii ... Dumdum2022 Dumdum2022 Au voie cei de la paza de la o firma la care prestez servicii să mă controleze în mașină când doresc fara nici un fel de justificare? (vezi toată discuția)