avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate bran-andrei-dumitru

Activitate bran-andrei-dumitru

Ma poate ajuta cineva?
Am mare nevoie de un contract de colaborare intre agentie imobiliara si agent imobiliar. Nu vreau sa angajez agenti imobiliari cu carte de munca dar vreau sa colaborez cu ei, agenti vor incasa o parte la % din castig.

Va multumesc anticipat.
Multumesc foarte mult pentru raspuns domnule Septimiu Bujgoi Imi e de mare ajutor.
Răspuns la discuția expozitie foto 3d
Nu conteaza detalii despre bilet sau preturi in acest forum. Iti va trebui codul CAEN 8230 - Activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor, Cu el poti face expozitii de orice tip si fel, si poti chiar vinde piese din expozitie si bilete cu acest cod.
Codul CAEN 7420 - Activitati fotografice

- Iti permite: sa fodografiezi (fotografii pentru pasaport, scoli, nunti, ziare si reviste, case de moda, turistice si ocazionale, fotografii aeriene etc.) de asemenea iti permite sa filmezi (video) (nunti, intalniri de afaceri etc.).
- Iti permite sa procesezi filmele: developarea de film, printare de fotografii, prelucrarea acestora pentru clienti etc. si comercializarea lor (inclusiv serviciile prestate acelui client).

Pentru a putea vinde aparatura electronica ex: aparatura foto, aparatura video, aparatura audio etc. iti trebuiesc alte coduri CAEN 4743 - Comert cu amanuntul al echipamentelor audio/video in magazine specializate Si cel mai bun lucru e sa iti adaogi si urmatorul cod CAEN prin care poti vinde orice produse alimentare si nealimentare fara limita de produse, cantitate etc.: 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

Bafta.
Daca am cod CAEN 4719 pot vinde discuri (CD-uri, DvD-uri) si produse de papetarie? Sau imi trebuie sa adaog si codurile 4762 si 4763?
Vreau sa imi adaog in statutul firmei codurile CAEN prin care sa pot presta servicii de micro-plati prin SMS, Card si apeluri telefonice. Ex: [ link extern ]

Va multumesc si astept un raspuns cu nerabdare.
Am nevoie sa angajez muncitori din sat/comuna, pentru a construi case in stil traditional, se poate fara a detine un S.C. sau un P.F.A.? Daca se poate, ce trebuie sa fac, unde ma duc si ce acte sunt necesare. Va multumesc.
E absurd, PFA nu am putut face ca imi trebuiea atestat de comerciant produse alimentare - o cheltuiala in plus si pe langa asta mai dura si 6 luni cursul. Certificat de comerciant nu puteam face rost ca nu detin pamant la tara pentru a avea o productie de produse agroalimentare + certificat de comerciant. Am facut Societate Comerciala si acum ma comfrunt cu situatii care ma obosesc din toate punctele de vedere. Ganditiva cum e sa stai la piata cu casa de marcat conectata la o priza daca gasesti una, ganditiva cum e sa cari zi de zi casa de marcat pana la piata si inapoi ca sa nu te trezesti fara ia in urmatoarea zi, ganditiva cum e sa se formeze o coada in care lumea sa se certe ca nu merge mai repede treaba. Ce pot face? Ce alte optiuni pot avea? Dati-mi un sfat util in care sa nu necesite casa de marcat #-o
Buna ziua. Daca am codurile CAEN - 4781, 4782, 4789 si 4799, trebuie obligatoriu sa dau bon clientilor? Nu e vorba ca nu am casa de marcat, dar clienti nu pot sta dupa mine pana le dau bon fiscal si multi dintre ei cumpara produsele mele dar nu mai iau bonul ca se grabesc. Chiar multi dintre clienti se razgandesc sa mai cumpere de la mine findca se formeaza o coada prea mare. Deci ce e de facut? Dau sau nu dau bon in continuare? Va multumesc.